Zašto Bi Svaki Muškarac U Svome Životu Bar Jednom Trebalo Da Spava Sa „Ne Tako Lijepom” Ženom

Generalno, kad je u pitanju izgled, što je djevojka manje privlačna, njena seksualna igra će biti na višem nivou. To znači da ako često kresnete ne tako lijepu djevojku imat ćete kvalitetniji seks.

Osnove

Da bismo vam unijeli ovu ideju u glavu, morat ćemo pogledati stvari iz drukčijeg ugla. Da, stalno cijenimo žene po izgledu, obično od 1 (zvijer) do 10 (diva), ali to ovdje ne želimo. Ovdje želimo uzeti u obzir kako se žene osjećaju i što lično misle o sebi.

Zarad ovog članka, hajmo reć da bi se žene mogle podijelit u tri različite kategorije. Zgodna žena (od 8 do 10), prosječna (6 do 7), i “ne baš zgodna” (5 i ispod). Ovo je vrlo važno jer ako „ne tako zgodna” djevojka odradi svoje u smislu samopouzdanja, onda će ona posjedovati samopouydanje koje pripada zgodnoj djevojci, dobrom komadu. Međutim, ako kresnete jednu od ovih djevojaka vaše seksualno iskustvo neće bit mnogo bolje. Obično lako možete vidjeti kako se djevojka osjeća u svojoj koži nakon prvih par minuta razgovora – to je nešto što morate analizirati prije no što skočite u krevet sa „zvijerkom” misleći kako će seks biti odličan.

Prije nego zaronimo u neke odsiječne primjere, želim istać da seksualno iskustvo uvijek nadglasa izgled (ako ona ima seks po treći put u svom životu, bit će ispod prosijeka).

Bacimo se na sljedeće:

Zgodne ženske (od 8 do 10)

Ove djevojke su komadi, i one to znaju. Mnoge od njih misle da je to što su zdogne i više nego dovoljno za muškarce i misle da ukoliko spavaju sa nama, čine privilegiju koju većina muškaraca nikada neće imati priliku iskusit. Misle da je posao odrađen ako samo skinu svoju odjeću i puste nas da gledamo njihova seksi gola tijela. Dok to može biti istina za nevine dječke, definitivno nije istina za one koji to dobijaju regularno.

Ovo se ne događa jer su one sebične i egoistične, dešava se jer im tamo neki Steva i Ante govore stalno jednu te istu stvar, „Ajme! Ne mogu vjerovat kako si lijepa!”. Pa je samim time prirodno, da sa svim tim upucavanjem i pažnjom,  žena misli da nema razloga da se potrudi ni za što.

Ove žene obično pripadaju kategoriji „Ona Koja Se Ne Pomjera” (drukčije rečeno „Morska Zvijezda” ili „Lutka”), ali sam također upoznao dosta djevojaka koje djeluju kao „Ona Koja Je Uplašena” (drukčije „Djevica”).

Svakako, važno je zamijetiti da ima IZNIMKE, ali nakon što ste spavali sa dovoljno „modela”, samo jer su dobri komadi, shvatit će te o čemu je riječ.

Normalne Djevojke (od 6 do 7)

Ove djevojke se nalaze negdje na sredini skale privlačnosti. Tu će rezultat varirati ovisno o nivou njenog samopouzdanja i generalnog seksualnog interesa. To je zapravo razlog što ste u vašem zivotu imali neke veoma dobre i neke veoma lose seks kombinacije – uglavnom jer vaš penis u ovoj kategoriji provodi najviše svog vremena.

U ovoj kategoriji ćete pronaći sve faze seksualnog zadovoljstva, i osim ako vam ona ne kaže da je blow job njen omiljeni provod, nema nikakve šanse da to saznate unaprijed.

Ne Baš Zgodne Djevojke ( 5 i ispod)

Ovdje se stvari mijenjaju.  Mnoge od ovih djevojaka su dosta nesigurne,  a to su nesigurnosti koje moramo zavoljet.  Gledajte, zato što su te djevojke veoma svesne da ne spadaju u „hot” kategoriju nalaze sve načine to nadoknadit. Način kojim one to pokušavaju nadoknadit, prijatelju, je seksualno znanje.

Učestalost „Porno“ seksa u ovoj kategoriji je prosto zadivljujuća. Naravno, treba imat muda ući u to, ali čim bude mračno i stvari se počnu odvijati, oh kolko ćete uživati.

Ako imate tu nesreću da nađete neku neiskusnu djevojku, ona će vjerojatno upasti u grupu „Ona Koja Se Previše Trudi“ (ili drukčije rečeno „Katastrofa“), ali to je samo na neko vrijeme, dok ne nađe svoju seksualnu vještinu.

Sve djevojke u ovoj kategoriji će učiniti nešto dodatno da vas zadovolje, što znači da će sve one makar bit u grupi „Ona Koja Radi Nešto“ ( drukčije rečeno „Cura“). Većina ovih djevojaka će dat sve od sebe da vas zadovolje. Zbog toga, naći “Onu Koja Zna“ u ovoj kategoriji djevojaka je česta pojava.

Učinite to!

Jednostavno, odličan seks i iskustvo su glavni razlog zašto muškarac treba u svom životu da kresne bar jednu „ne tako zgodnu djevojku“. Samo budite sigurni da je ona svesna toga kako izgleda; inače ćete se razočarati.

I ako se pitate zašto se vaš prijatelj i dalje viđa sa onom zvjeri do djevojke kojoj ste se svi smijali, imajte na umu da je seks koji dobija verovatno odličan.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *