Šta sve možeš raditi sa ženskim grudima (ali se nikad nisi usudio pitati)

Ženske grudi su veoma osjetljiv dio tijela! Način na koji ih dodiruješ odmah otkriva jesi li iskusan u intimnim stvarima. Dodirivanje grudi na određen način može ženu dovesti do orgazma, čak i prije penetracije. Pročitaj naše savjete, tvoja partnerica će ti biti zahvalna!

Za razliku od ostalih dijelova tijela, grudi odmah reagiraju na dodir. Ženske grudi možeš stimulirati trljanjem i masiranjem cijelim dlanom, prelaženjem preko bradavica samo vrhovima prstiju, blagim uvrtanjem bradavica između prstiju, sisanjem, stiskanjem i grickanjem.

Trljanje i stiskanje

Isprobaj erotsku masažu na njenim grudima. Zagrij dlanove (možeš utrljati i malo ulja za masažu). Vrhovima prstiju dodiruj bradavice, uvrćući ih blago. Zatim cijelim dlanovima kruži po grudima, stiskajući blago, zatim jače, mijenjajući ritam od brzog do sporog i natrag. Zatim ponovno blago pritisni bradavice između prstiju. Odmii i primiči grudi kako praviš krugove, blago ih stiskajući zajedno.

Zabavljaj se!

Za seksi zabavu, prekrij joj grudi šlagom ili sirupom, a možeš upotrijebiti i druge jestive stvari, po trenutnoj želji i inspiraciji – čokoladu, med, čak i džem.

Za novi doživljaj možeš umočiti prste ili usne u vino, a zatim navlažiti bradavice svoje partnerice. Vino zatim poliži ili posiši s bradavica i vidjet ćeš efekt koji alkohol na njih ima – odmah će otvrdnuti i uzdići se. Alkohol povećava osjetljivost njene kože i zagrijava je. Slijedeći ove primjere, možeš otopiti kockicu čokolade na njenim grudima ili koristiti bilo kakvu ukusnu, jestivu i sočnu namirnicu, kao primjerice sladoled, koji će se otopiti na njenoj vreloj koži. Zatim ćeš imati dodatno zadovoljstvo u lizanju njenih grudi, dok ne ukloniš svaki trag slatkoće. Koristi jezik u kružnim pokretima, nekada brže, nekad sporije, mijenjajući ritam. Kada stigneš do bradavice, siši je za najveći užitak svoje partnerice. Opisuj krugove i osmice, igraj se slatkim ljepljivim namirnicama, slikaj na njenoj koži ili je u potpunosti prekrij čokoladom.

Možeš u tu svrhu koristiti četkicu umočenu u jestivu boju i na njenim grudima napisati neku seksi riječ ili nacrtati seksi scenu koju ćeš zatim polizati dugim pokretima jezika. Ali prije nego što je ukloniš, pitaj svoju partnericu da dešifrira nacrtano. Ako pogodi, moći će odabrati iduću pozu u seksu. Ako ne uspije pogoditi, ti biraš.

A evo još jednog trika: uzmi kockicu leda u usta i stavi usta na bradavicu. Siši bradavicu hladnim usnama, dok toplim rukama trljaš njene grudi.

Razumiješ li?

Da bi njenim grudima priuštio neslućeno zadovoljstvo, posluži se posebnim kopčicama ili štipaljkicama koje su za to namjenjene. Tako nešto možeš nabaviti samo u seks shopu. Dok su bradavice pritisnute kopčicama, one su pod stalnom stimulacijom, a ti se možeš pozabaviti drugim dijelovima njenog tijela. Dovoljno je blago povlačenje štipaljki da bi probudio njen apetit za seks.

Ovakve posebne štipaljke imaju mogućnost podešavanja jačine stiska, tako da ne možeš pogriješiti. Mogu ih koristiti i muškaci i žene. Za nekonvencionalne partnere, najbolji način uzbuđivanja kroz dodir grudi je da svojim dignutim penisom prelaziš po njenim grudima, bradavicama, ili da ga partnerici staviš između grudi. Na ovako senzualan način, oba partnera mogu doživjeti orgazam.

Nekim ženama dodir grudi izaziva bol. Razlog može biti velika osjetljivost ovog dijela tijela, tako da u obzir dolaze samo blagi dodiri, bez grubljeg stiskanja grudi koje druge žene vole. Kod takvih žena, možeš koristiti suptilne predmete da bi joj stimulirao grudi – dovoljan je dodir pera, četkice ili jezika.

One thought on “Šta sve možeš raditi sa ženskim grudima (ali se nikad nisi usudio pitati)

  1. Vecer! Tokom predigre volim curi grickati bradavice…mozda cak malo i previse te ih u isto vrijeme uvlaciti u usta. Je li normalno da iz njih neka mala kolicina neke tekucine izlazi? Hvala

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *