6 sexy poteza u krevetu

Mi muški se volimo šaliti kako je svaki seks, dobar seks. No kada bi nas malo detaljnije propitali, a mi uspjeli zadržati koncentraciju, vjerovatno bi priznali da je neki seks bolji od samo dobroga. 


Slijedi 6 sexy poteza koji će natjerati svakog muškarca da baš o vama širi dobre tračeve. No, tračanje je neizbježno, čak i kod muških baba, pa onda neka barem bude pozitivno tračanje. 
1. 
Kao prvo, pustite ga da vas promatra, dok ste u ekstazi. Svi znaju da su muški primarno vizualni tipovi, i vaš će muškarac definitivno uživati, dok vas gleda kako se samozadovoljavate, a pogotovo ako i on pridonosi tom zadovoljstvu. Ovaj se potez može izvesti i na suptilniji način. Obucite neku njegovu majicu ili košulju i izazovne gaćice, te se nonšalantno šepirite u njegovoj blizini. 
2. 
Muškarci vole kad ih se senzualno dira, draška i gladi, pogotovo ako to radi ekspertna ženska ruka koja je odlučila preuzeti stvar u svoje ruke. Ako on ima problema sa zadobivanjem čvrste erekcije, utrljajte manju količinu ulja ili lubrikanta na svoje dlanove i stavite jednu ruku čvrsto oko baze njegovog penisa. Sa drugom rukom idite od baze prema vrhu penisa u kružnim i spiralnim pokretima, kao da se vaša ruka penje po spiralnom stubištu oko njegovog penisa. 
3. 
Žene mogu preuzeti i potpunu kontrolu u pogledu taktilnog zadovoljstva, te pružiti svom muškarcu pravi ručni rad. Na već ovlaženi penis vašeg partnera, prekrižite obje svoje ruke i isprepletite vlastite prste. Ruke pomičite ponovno u spiralnim pokretima, čvrsto, ali ne prečvrsto, da mu ne bi prekinule cirkulaciju. Zatim promijenite pokrete rukom i pomičite ih samo ravno gore i ravno dolje. Ponavljajte naizmjence ove pokrete do lansiranja. 
4. 
Ovaj potez bi trebale učiniti kada on sam misli da nije spreman za odnos. Uzmite njegov penis u ruku i stavite glavić u svoja usta. U ovoj poziciji možete učiniti dvije serije pokreta jezikom. Naime možete činiti kružne pokrete jezikom oko ruba njegovog glavića, slično pokretima rukom iz drugog koraka ili možete činiti tkz. poljubac leptira, a to je lagano draškanje ruba njegovog glavića sa oštrim pokretima vašeg brzog, ali opuštenog jezika. 
5.
Za sljedeći potez će vam biti vječno zahvalan. Ponovite poteze iz 4. koraka, dok se ne približi lansiranju. Zatim ga postepeno primite unutra, onoliko duboko koliko možete, a da vam je i dalje ugodno, držeći ruku čvrsto oko ostatka penisa (upotrijebite palac i kažiprst da stvorite prsten, i ovaj prsten neka bude oko vaših usta. Jezikom prelazite po penisu. Uvucite obraze kako bi on osjetio vašu usisnu snagu. Otvarajte usta da bi ju smanjile, ali bez prestanka radite vrhom svoga jezika. Sa dlanom druge ruke povremeno pomazite njegove testise. 
6. 
Sitna promjena opisana u ovom posljednjem koraku za vrijeme penetracije odostraga, svim čimpanzama omiljene poze, čini 2 poboljšanja. Kao prvo, ona prezentira vašu guzu na najlaskaviji mogući način i povećava stimulaciju vaše G-točke. Niste nikada čuli za orgazam od stimulacije G-točke ili mislite da je samo mit? Ako pratite ovaj potez, možete vrlo brzo promijeniti mišljenje. Ovako to radite. Kleknite na rub kreveta i neka vaš muškarac stane iza vas. Legnite i naslonite vaša prsa ravno na krevet i podignite svoje bokove pod vertikalnijim uglom, nego što bi to normalno učinili. Ovo produžuje tunel vaše vagine, ali čini njen otvor užim i stvara dodatni pritisak na vašu G-točku. I naravno, ovo pogoduje nezasitnom muškom egu, jer se njihov penis osjeća većim nego obično. 

Naravno, da bi ijedan od ovih poteza imao puni učinak, partneri trebaju imati povjerenje jedno u drugo i imati želju da zadovolje jedno drugo. 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *