Različiti savjeti kako povećati svoj alat prirodnim putem!

Neki muškarci su zadovoljni svojom veličinom, ali postoje i oni koji nisu. Veliki broj muškaraca nažalost ima i kompleks zbog toga, pa pribjegavaju drastičnim metodama. Operacija radi povećanja je krajnja mjera, ali postoje i mnoge prirodne, efikasne metode za isti cilj.

Produživanje i istezanje penisa uz pomoć vježbi

Najnoviji trend su vježbe istezanja. Da bi vidio rezultate, potrebno je svakog dana, tokom najmanje šest mjeseci raditi potrebne vježbe. Istezanje se može raditi samo na opuštenom penisu, zato u slučaju da dobiješ erekciju, pričekaj da prođe i zatim nastavi sa istezanjem.

Arab Jelq metoda

Ova metoda je poznata od antičkih vremena. Potrebno ju je izvoditi najmanje 30 minuta u jednoj seriji. Počni sa 15 minuta i postepeno produžuj vrijeme do 30 minuta. Jelq metodom se veća količina krvi dovodi u meko tkivo penisa. Rezultati su vidljivi nakon svake vježbe, ali efekt nije dugotrajan. Ne brini zbog toga, nakon nekoliko mjeseci primjene ove metode tvoj penis će se uvećati.

Oprema za povećanje penisa

U online prodaji možeš pronaći veliki broj različtih sprava namijenjenih uvećavanju penisa. Jedna takva spravica je poznata pod imenom ekstensorem, i funkcionira na principu rastezanja penisa. Nosi se po 6 sati dnevno, svakog dana tokom 6 mjeseci. Efekt je vidljiv nakon tog vremena kada penis dobije do 2 cantimetra u dužini, a što je još važnije – ne gubi na debljini. Da bi rezultat bio zadovoljavajući, sprava se treba namjestiti pažljivo, svakog dana. Nije lako ali daje rezultate.

Osim toga, penis možeš povećati do impresivne veličine uz pomoć posebnog vakuuma koji dovodi krv u tkivo. Međutim, ova metoda može dovesti do povreda, pa čak i do problema s ejakulacijom.

Veličina penisa može se promijeniti i uz pomoć različitih prstenova koji spriječavaju da krv oteče, ali njihova upotreba zahtjeva posebnu pažnju.

Stidne dlačice i veličina penisa

Tvoj penis će djelovati veće ako se obriješ. Što si dlakaviji, to će više izgledati da je tvoj penis izgubljen u šumarku. Kraće stidne dlačice će istaći tvoj penis, koji će na taj način djelovati veće.

Profil i veličina penisa

Veliki trbuh koji visi iznad penisa će učiniti da tvoj penis izgleda manji nego što jest. Tvoj trbuh je možda narastao, ali tvoj penis je ostao isti. U usporedbi s tvojom većom tjelesnom masom, tvoj penis može izgledati manje. To je još jedan razlog zbog kojeg je važno da se brineš o svojoj kondiciji.

Seksualna aktivnost

Neki seksolozi savjetuju da uživaš u aktivnom seksualnom životu kako bi povećao penis. Tvoj penis može se na taj način uvećati, ali se siguno neće smanjiti. Osim toga, aktivni seksualni život će ti pomoći da zaboraviš na bilo kakve komplekse.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *