Ljubavni horoskop za studeni

Vani je hladno, oblačno, kišno. Ali dolazak jeseni ne znači da tokom sljedećih mjeseci trebaš zaboraviti na pravu strast. Pogledaj što te očekuje u studenom. Usprkos hladnoći, život može biti vrlo zanimljiv…

OVAN

Blaga hunjavica može se pretvoriti u dugotrajnu prehladu. Kada i tvoj voljeni počne kihati i kašljati, pozovi ga u krevet. Zajedničko bolovanje može postanti neočekivano uzbudljivo.

BIK

Ovog mjeseca pazi se čovjeka koji će te pokušati zavesti slatkorječivim komentarima. Željet će te osvojiti zbog vlastite koristi, ali nemoj mu dozvoliti da te iskoristi. Iskoristi ti njega!

BLIZANCI

Otići ćeš na kraći odmor u kasnu jesen. To će biti veoma korisno za smirivanje napetosti. Odmor ćeš provesti u društvu naoko melankoličnog čovjeka. Možda ćeš mu pružiti šansu…

RAK

Voliš li izazove? Budi pažljiva, ovaj mjesec će biti težak na poslu, tvoj šef će se oslanjati na tebe. Ipak, ostat ćeš smirena, a možda ćeš imati priliku da na nekoliko dana pobjegneš iz grada u društvu neke zanimljive osobe.

LAV

Lavice su veoma ambiciozne, ali ovog mjeseca će to doći do izražaja više nego inače. U ljubavi ćeš imati više sreće nego inače – kao i u seksu. Jesen će biti strasna!

DJEVICA

Sljedeći mjesec će biti vrijeme iskušenja u tvojoj vezi. Pojavit će se osoba o kojoj dugo nisi razmišljala. Drži stvari pod kontrolom i čuvaj svog partnera.

VAGA

Romansa je na pomolu! A o kome je riječ? O čovjeku kojeg ćeš upoznati na internetu. Prije kraja mjeseca, naći ćeš se u njegovom zagrljaju. Slijede mnogi lijepi trenuci.

ŠKORPION

Šuma, priroda, miris vlažne zemlje – sanjaš o idili dok provodiš previše vremena na poslu. Ne brini, vikend će ti donijeti opuštanje – nadoknadit ćeš nedostatak vježbanja i s prijateljima ćeš otkriti čari jesenjeg odmora.

STRIJELAC

Duga, opuštena jutra u krevetu – uskoro eš tako provoditi svoje vrijeme. Čeka te eksplozija strasti. Nemoj previše razmišljati, samo se predaj trenutku.

JARAC

Nemaš nikoga tko bi te grijao u hladnim danima? Pričekaj, uskoro će se u tvom životu pojaviti osoba koja će te odvesti od svakodnevice. U početku ti neće biti lako vjerovati mu, ali na kraju će se sve isplatiti.

VODENJAK

Posljednjih nekoliko tjedana nije bilo lako, ali sada se sve promijenilo na bolje. Očekuje te dobar posao, divan čovjek i tanji struk. Sijat ćeš od sreće ovog mjeseca.

RIBE

Vjerovala ili ne, ovog mjeseca trebaš isprobati sreću na lutriji. Možda nećeš postati milijunaš, ali ćeš ipak imati dobitak. Očekuje te i seksualna avantura.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *