Draga, učini nešto za mene…

Tvoj partner je sigurno već imao želju da probate oralni seks. Nisi sigurna kako da počneš? Ne želiš izgledati vulgarno? Nema mjesta strahu, pomoći ćemo ti savjetima! Dakle, kako to učiniti na pravi način?

Čak iako ti partner kaže da nije važno kako to radiš, vjerojatno ne govori istinu! Istina je da će mu dobar oralni seks priuštiti veliko zadovoljstvo. Ali kako? Čitaj dalje kako bi saznala!

Da počnemo:

Običnim poljupcem razmijenimo milijune bakterija, a intimni dijelovi tijela tvog partnera mogu biti mnogo čišći od njegovih usta! Zato nema potrebe da osjećaš gadljivost. Ako ipak nisi sigurna, iniciraj intimne trenutke zajedničkim tuširanjem.

Za početak možeš maziti osjetljive dijelove njegovog tijela – donji dio trbuha, unutrašnjost bedara… Lagano prijeđi na vrh penisa i uzmi ga u usta. Osnovni princip je – možeš ga lizati, stiskati, trljati, sisati, ali pazi na zube – ne smiješ ga ugristi! Sisanje i pokreti jezikom će ga napaliti. Drugo pravilo – usta nisu dovoljna. Posluži se i rukama – dok imaš njegov penis u ustima, uhvati ga rukom i prelazi vrhovima prstiju duž penisa, gore-dolje. Ovi pokreti mogu biti veoma brzi i čvrsti – ne brini, nećeš ga povrijediti.

Testisi i anus jednako su tako bitni. Neki muškarci vole kada im uzmeš testis u usta. Ako si odvažna, možeš da staviš mali prst u njegovu guzu, ili čak svoj jezik! Neki kažu da i muškarci imaju G točku.

Ako imaš veće grudi, možeš njegov penis staviti između grudi i trljati ga. To će se tvom partneru sigurno svidjeti.

Brini se o sebi:

Da bi tvoj partner bio zadovoljan, i ti trebaš biti zadovoljna. Ako nisi sasvim sigurna u njegovo zdravlje, traži da održava higijenu intimnih dijelova tijela. Ako svaki put kada ga uzmeš u usta imaš puna usta dlaka, traži od partnera da se obrije. Zapamti, imaš “ga” u rukama! On će učiniti sve za tebe.

Ako tvoj partner inzistira da progutaš njegovu spermu, a tebi takva ideja nije privlačna – nemoj se forsirati. Objasni mu da se o ukusima ne raspravlja i da ti to ne želiš.

Ako je tvoj partner previše grub, prekini ga i objasni mu što želiš, a što ne dolazi u obzir. U stanju uzbuđenosti možda nije svjestan svog ponašanja. Uvijek imaš pravo reći ne!

Odaberi položaj koji će biti udoban za tebe i za njega. Ako tvoj partner ima veći penis, možda će mu trebati više vremena da svrši. Ako ti je neudobno, ubrzo ćeš se umoriti i poželjeti prestati. A to neće odgovarati niti tebi, a ni tvom partneru.

Zapamti, vježbom do savršenstva! Nemoj se brinuti ako u početku ne bude sve kako si zamišljala. Vremenom ćeš steći samopouzdanje, tvoj partner će ti pomoći savjetima, opustit ćeš se i nećeš imati nikakvih problema da partnera dovedeš do savršenog vrhunca.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *