Horoskop za listopad – što ti donose zvijezde ove jeseni?

Očekuje li te izvrsna ponuda za posao? Što će se promijeniti u tvom privatnom životu – postoji li možda nova ljubav na vidiku? Ima li što novo u seksualnom životu? Sve to možeš provjeriti u samo tri minute – pročitaj naš besplatni mjesečni horoskop!

Ovan

Očekuje te poseban mjesec. Bit ćeš uspješna u svemu čega se dotakneš – čak i kada je uspjeh zadnje što očekuješ. Pripremi se, listopad je mjesec za tebe!

Bik

Ozbiljno razmisli o novopridošlim ponudama za posao, jer one bi ti u budućnosti mogle donjeti značajne financijske dobitke. Ipak, zvijezde savjetuju da budeš oprezna u ljubavnim vezama i spontanim avanturama kako kasnije ne bi ostala povrijeđena.

Blizanci

Čeka te izvrstan mjesec na svakom polju u životu. Možda ćeš imati malo manje uspjeha na financijskom planu, ali listopad će biti odličan za pripremanje čvrstog temelja za bolju financijsku situaciju slijedećih mjeseci.

Rak

Očekuje te sasvim običan mjesec – bez ikakvih posebnih izazova i poteškoća, ali nažalost, također i bez iznimnih avantura i strasti.

Lav

Na financijskom planu očekuje te veliki uspjeh – vjerojatno ćeš dobiti odličan posao, veću plaću ili neočekivano nasljedstvo. Ljubavni život neće biti tako jednostavan – listopad će biti ispunjen poteškoćama i izazovima.

Djevica

Budi oprezna. Iako zvijezde obećavaju financijski uspjeh, ipak upozoravaju da pripaziš  sa zaljubljivanjem. Novi ljubavni kontakti vjerojatno će završiti suzama.

Vaga

Listopad će biti odličan za tebe. Bit ćeš uspješna na svakom polju – jednostavno uživaj u tome!

Škorpion

Listopad će biti miran – niti dobar niti loš. Ne očekuje te strastven mjesec u ljubavi niti posebno velik dotok novca.

Strijelac

Pripremi se za oluju osjećaja! Usamljene strijelce čeka burna avantura, dok će onima u vezi ljubav cvasti. Ipak, na financijskom planu bit će nešto lošije. Ali ne možemo imati i ovce i novce. J

Jarac

Očekuje te loša sreća na financijskom planu, ali zato odlična na ljubavnom. Ovaj mjesec donjet će nezaboravne trenutke u ljubavi.

Vodenjak

Ovaj mjesec sve kreće na bolje! Dobit ćeš mnogo zanimljivih prijedloga koji će ti donjeti prihode u budućnosti. Ako ne želiš imati dijete, budi oprezna – velike su šanse da zatrudniš.

Ribe

Čeka te odličan mjesec. Bit ćeš uspješna u svakom pogledu, osobito u ljubavi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *