Kuhati Zajedno Može Poboljšati Vaš Seksualni Život

Pratite ovih par bezobrazno začinjenih savjeta i vaš muškarac će se od sada pa na dalje radovati večeri iz više razloga!

Seks savjet 1: Odjenite se provokativno u kuhinji

Nitko ne govori da treba oboje da kuhate u donjem rublju, ali ako on želi biti nag šef kuhinje i želi odjenut samo pregaču, stavite mu do znjanja da nemate ništo protiv!

Ako mu želite staviti do znanja da će vaše zajedničko kuhanje biti seksi iskustvo, a ne želite mu to reć direktno, jednostavno odjenite nešto provokativno da mu zapalite maštu.

Također ne morate biti ni baš previše očigledni povodom toga… Kuhajte posle posla u visokim štiklama i suknji sa nekom finom bluzom, zavrnite rukave i otkopčajte dugme da se pokaže taj nevaljali rascjep dok se savijate da dohvatite začine i kuhanje će skočiti od domaćeg i dosadnog do erotičnog i uzbudljivog!

Seks savjet 2: Dodirujte ga od nazad

Nema ništo privlačnije za muškarca u kuhinji nego da osjeti kako se žena pripija uz njega od nazad dok on sjecka povrće. Možeš ga nježno ljubiti po vratu, prisloniti svoje grudi na njegova leđa, kliziti rukama po njegovim grudima i oko struka, i dozvoliti sebi da ruke skliznu i malo niže… samo pripazite što radi sa tim nožem!

Vjerojatno neće želeti da završi to sjeckanje, neće izdržati a da se ne okrene i ne počne vas ljubiti strasno! Pokušajte zamijeniti mjesta i nek vas on umijesto toga napali stojeći iza.

Zabacite glavu nazad i uzdišite, bit će toliko napaljen, da ćete vjerojatno preskočiti večeru ili će spremanje večere sačekati dvadeset minuta…

Seks savjet 3: Pijuckajte vino i razveselite se

Najbolji način da stvorite vruću atmosferu dok kuhate sa vašim muškarcem je da pustite neku senzualnu muziku i pijete vino. Svaki put kad mu dopunite cašu vinom, vi ga poljubite onako sočno, i on će vas.

Dok hrana miriše, i postaje vruće, uz aromu alkohola, za sekundu ćete oboje poludjeti  od želje. Imajte par grickalica u ruci i hranite jedno drugo.

Lizanje prstiju i ljubljenje sa različitim okusima u vašim ustima će vas oboje napaliti neizmerno i prethodit će onome što definitvno slijedi…

Seks savjet 4: Stavite tajmer za jelo i spustite mu se dolje

Ako se pitate što činiti dok vam je glavno jelo u pećnici, postavite alarm da ne zaboravite izvaditi jelo na vrijeme… trebat će vam…i onda se spustite dolje, na njega, ispred sudopere!

Vjerojatno će pomislit da je umro i otisao u raj. Ako ostane vremena, pustite ga da vam vrati uslugu i zadignite suknju gore.

Još bolje…ako želite da se on spusti prvi i zadovolji vas, počnite ga dodirivati i stavite mu ruke na vaša bedra a onda kada stavi ruku ispod vaše suknje, postarajte se da na primjer ne nosite gaćice, zbog toga će mu se istog momenta dignuti i dat će mu vrlo jasnu i glasnu poruku za seks!

Seks savjet 5: Imajte seks na stolu prije nego ga postavite za jelo!

Vjerujte, bit će to slika koju nikada neće izbacit iz glave, jer svaki put kad sjedne za stol da ruča, vidjet će vas, nagu, ispruženu na stolu ispod njega, izgledajući zadivljujuće.

Da, hrana i sex se dobro slažu, zar ne?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *