5 Tehnika Oralnog Seksa Koje Će Ga Natjerati Da Poludi

Seks je istraživanje, uživanje i strast, zar ne? Ne zovu ga „Seksualni Apetit“ nizašto. Ima smisla što toliko vašeg uživanja tokom seksa uključuje usta, stoga nemojte se plašiti da ih koristite!

Jel mogu reć nešto prije nego počnem? Davanje i uživanje blow job-a vas ne čini droljom, ali biti malo dorljast u toku toga može biti veoma vruće ako ste u tom raspoloženju.  Davati svom partneru blow job nije ponižavajuće, ali ukoliko vam je neprijatno, jednostavno to nemojte činiti. Ali, s druge strane, ako ste za to i želite znat kako se to radi, čitajte dalje drage, čitajte dalje…

Oralni Seks Savjet #1

Budite otvoreni…ne mislim samo na vaša usta! Morate se mentalno otvorit i na taj način razmišljati. Toliko članaka vam govore da treba da zamislite kako sisate lizalicu..hm, zasto bi se stavljali u poziciju uma jedne 12-ogodišnjakinje?! Ovdje se radi o seksu. Ne sisate lizalo već klizite usnama niz fin i tvrd deo seksualnog organa!

Jedna stvar koju treba pojasniti prije počnete; davati muškarcu blow job nije baš damski? Nema ništo pogrešno u tome da uživate u prljavo-loša-djevojka konotaciji blow job-a. Zajamčeno je da vaš muškarac fantazira, zašto da mu se ne pridružite u fantaziji. Što više mu pokažete da ste spremni da nevaljalu igru, da imate samopouzdanja, i da iskreno uživate, to će on više uživati.

Odjenite ono u čemu se osjećate seksi i stvorite atmosferu u kojoj će vam biti prijatno sa mnogo samopouzdanja – budite u svijećom osvijetljenoj sobi koja zrači senzualnošću, ili u nekoj mračnoj uskoj ulici gdje možete igrati uloge i pretvarati se da ste netko drugi…

Oralni Seks Savjet #2

Budite napaljeni prije nego što počnete sa njim… Već smo utvrdili da morate biti u određenom raspoloženju, što znači da biste se mogli pripremit i prije nego on dođe; razmišljanje o nečemu što vas pali i dodirivanje same sebe može zapaliti strast i želju koja vam je potrebna da biste mu pružili blow job koji nije prosijek, već blow job koji je nevjerojatan! Entuzijazam i želja čine stvari drukčijim, vjerujte mi.

Kada on već stigne, vi ćete umirati od želje da ga otkopčate i da opako odradite, ali nemojte odmah preći na posao. Po meni, najbolje je prvo malo ljubiti se i maziti, i onda skinuti nešto odjeće, i baš onda kada vam želi cijepati gaćice vi ga gurnite u stolicu, a vi sjedite na kauč i počnite se maziti – usudite se! Gledajući vas kako otkidate dok se mazite će ga beskrajno uzbuditi. Sjedit će gledajući vas sa pohlepnom fascinacijom, možda će čak izvaditi svoj penis i dodirivati se, što znači manje posla za vas, samo pazite da se ne uzbudi previše…

Kada mislite da je spreman ustanite, priđite mu, izvucite ga sa stolice i spustite se na kolena pred njim ljubeći i ližući mu grudi dok se spuštate, zgrabite mu stomak sa crveno nalakiranim noktima; znat će što slijedi.

Oralni Seks Savjet #3

Savijte taj jezik! Jeste li svjesni da je jezik jedan od najsnažnijih mišića u vašem tijelu? Dobro ga iskoristite. Možeš koristiti svoj jezik na različite načine i tako zadovoljiti svog partnera tokom oralnog seksa, ali budite svjesni da se muškarci razlikuju po tome što im se dopada, prosudite po njegovoj reakciji. Na primjer, neki muškarci vole da im se penis i jaja ližu cjelokupno, dok su neki muškarci osjetljiviji i žacnuli bi se ukoliko biste im polizali jaja ili vrh penisa. Nemojte da vas to odbije ako malo ustukne, samo imajte na umu to izbjeći sljedeći put, a poslije ga možda upitajte kakav mu je osjećaj kako biste bolje razumijeli što točno ne voli i zašto.

Oralni Seks Savjet #4

Otvorite se… i ovoga puta mislim na vaša usta! Počnite tako što ćete nežno lizati glavić penisa, ako mu se to dopada, i onda polako klizite usnama preko glavića dok vam penis ne bude u ustima. Čestitamo, vaša usta su dovoljno velika i vilica vam nije škljocnula, bravo!

Znam da je ovo svima već poznato  jer muškarci žele da to sve djevojke znaju, ali ću to ipak ponoviti… ne uključujte zube dok to radite. Nekako prislonite zube usnama da budu što manje u dodiru sa njegovim penisom. Vi također ne biste željeli da vam on otkine klitoris, zar ne? Pomjerite se s mjesta. Nikako ne koristite zube, sem ako ne tražite izgovor da se više nikada ne spuštate tamo dolje… što možda i tražite, tko zna koliko on vodi računa o higijeni!

Sada kada ga imate u vašim ustima, počnite da sisate. Hm.. ne baš bukvalno jer bi moglo bit bolno. Možete upotrijebiti određenu jačinu sisanja, najbolje prvo provjerite sa vašim partnerom, no ja bih rekla pomjerajte vaše usne gore dolje sa određenom dozom pritiska i mnogo pljuvačke. Ako ne znate koji pritisak da koristite, zaustavite se da uzmete daha i uz seksi osmijeh ga pitajte da li uživa, i da li voli jače ili nežnije.  I uvjerite se da ima dobar pogled!

Ne morate čitavu dužinu njegovog penisa da stavite u usta ako ne želite, možete ga natjerati da svrši i tako što ćete lizati i sisati gornji deo penisa. Možda i poželite eksperimentirati i držeći ruku ili prste na donjem delu penisa istovremeno. Čak ako koristite ruku na dodjem delu penisa to vam može biti zaustavna točka i tako možete kontrolirati koju dužinu penisa ćete stavit u usta, pogotovu ako se on zanese i počne da ga gura.

Oralni Seks Savjet #5

Kontrolirajući vaše reflekse, možete probati i neke malo nastrane načine davanja blow job-a, kao na primjer „Duboko-grlo”. Zašto ih to toliko pali? Jedan muškarac je rekao kako jednostavno obožava da vidi kako njegov penis cijelom dužinom nestaje u njenim ustima. Drugi je rekao kako mu to zadovoljava tiskanje kada ona može podnijeti da ga primi cijelog u usta. Netko drugi je rekao kako mu je interesantno vidjeti kako se njeno grlo izboči kad on svrši. Generalno, dječki se slažu da je nevjerojatno, i ako već to govore, zar ne želite to učinit?

Dobro, možda i ne, kako ženi može biti prijatno ako se gadi tamo dolje? To baš i nije privlačno, zar ne? Ali ako želite eksperimentirati i pronaći načine da vaš blow job bude najbolji koji je iskusio, evo nekih veoma potrebnih savjeta…

Ako želite opustiti vaše grlo, piti alkohol vam neće pomoć jer zateže mišiće grla. Također, ako ste pripiti kako ćete biti sigurni da li držite zube podalje!

Ako želite disati kroz nos, ne zaboravite da izdahnete prije nego uzmete penis u vaša usta. Ovo će povećati vaš oralni kapacitet za oko 33% (odlično zar ne?)

Stavite polako njegov penis u vaša usta i to po vašem tempu. Ako on pokuša da ga gurne jače ili na silu, vi ćete reagirat i vjerojatno izgubit zivce. Igra je završena.

Ako vam je penis u ustima i osjećate da ćete se zagušiti, usporite, i opustite se i samo progutajte – nemojte se brinuti, ipak je njegov penis prikačen za njega pa ne može skliznuti niz grlo i ugušiti vas!

Dobro se zabavite…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *