Kupovina Donjeg Rublja: 5 Seksi Stilova Koje Će Vaš Muškarac Voljeti

Toliko vrsta donjeg rublja i toliko mesta za šoping, teško je odabrati najbolje, zar ne? Ne više! Saznajte sve o seksi donjem rublju. Ovaj članak će vas uputit i dati vam savjete što kupiti.

#1: Klasično donje rublje

Klasično donje rublje se može opisati kao nešto satensko ili svileno i ne otkriva previše. Bela, crna ili crvena se može smatrati „sigurni“ bojama za klasično donje rublje.

Razmislite o satenskom grudnjaku i odgovarajućem plaštu, dugoj satenskoj spavaćici, i kompletu brushaltera i gaćica. Ako želite napravit romantični ambient uz svijeće i muziku, onda je najbolje uklopiti ovu vrstu rublja uz sve to. Klasično donje rublje čini da se osjećate seksi i zavodljivo a da se pritom ne osjećate ili izgledate droljasto. Također, djeluje nevaljalo a lijepo. Kad tako govorim, mislim na to da se muškarcima dopada klasično rublje jer im djelujete čedno ali negdje duboko on se nada da imate onu nevaljalu stranu.

#2: Donje rublje za striptiz

Kada je u pitanju donje rublje za striptiz, ne mora se mnogo mozgat, što manje imate na sebi to bolje. Međutim, kad je u pitanju boja postoji način da povećate vaš seksualni dojam. Morate obratiti pažnju na atmosferu. Ako ste u vašoj sobi i planirate samo da izvedete ples dok su svjetla uključena onda se držite kombinacije poput crne i crvene, crne i lila, ili crne i roza.

Tange i nalepnice za bradavice su najbolje za ovaj ambient jer vam drugi rekviziti nisu potrebni. Ako budete pravili ples na stolici ili ples u krilu možete u obzir uzeti šorc; učiniće da vaša guza izgleda bolje i ostaviće malo više prostora za fantaziju. Ako su svjetla prigušena ili ugašena, ili imate samo svijeće, onda odaberite neonski svjetlu odjeću. A oni koji čak imaju i striptiz šipku u svojim domovima nek kupe crna svjetla; u kombinaciji sa neon svjetlećom odjećom, bit će VRUĆE!

#3: BDSM donji veš

Jednostavno: crna koža. BDSM (Vezivanje-Disciplina-Sadizam-Mazohizam) donje rublje se fokusira na kožu, šiljke, i maske, to je sve što vam je potrebno ako želite da kreirate scenu iz 50 Nijansi Sive (50 Shades of Grey).

Oni koji su novi u BDSM svijetu će morati mlo istraživat jer svaka uloga ima svoj stil donjeg rublja. Savjet: ako ste novi, nek bude jednostavno. Naravno, reč „jednostavno“ može značiti mnogo stvari, zar ne? Jednostavno može biti kožni brushalter i komplet gaćica, ili mali kožni dio odjeće a da je sve ostalo otkriveno, ili samo maska i kragna sa šiljcima. Dajte se zabavit!

#4: Vulgaran donji veš

Ljepota je u očima posmatrača; pa također može biti i eksplicitna. Nemojte se plašit da na vidjelo izađe vaša unutrašnja čudnovatost. Činjenica je, da bez obzira što nosite, vaš partner će bit uzbuđen pri samoj pomisli da će imati seks.

Što se samopouzdanije osjećate u vašem donjem rublju to ste seksualno privlačniji vašem partneru. Budite hrabri i smjeli i nosite mrežicu za čitavo tijelo, nešto gdje nije prekriven dio za prepone, čarape do bedra ili striptiz čizme.

To što neka osoba smatra da je vulgarno, druga može smatrati sasvim običnim. Poenta je izaći iz svoje udobne zone i izabrati nešto na što će mu se istog momenta dići.

#5: Veš za posebne prilike

Razmišljajte o tome da igrate seksi uloge kao na primjer uloga medicinske sestre ili učenica stroge katoličke škole. Možda bi htjeli da glumite bibliotekarku ili da budete u ulozi ozbiljne poslovne žene.

Naravno, ne smijem zaboravit korsete i mini suknje koje nose burlesknu notu. Ovdje imate beskrajno mnogo mogućnosti!

Ako ste vi i vaš partner odlučili da igrate neke uloge onda obavezno to začinite sa odgovarajućim donjim rubljem. Vizuelni efekt uz ulogu, će mu raznijeti um!

Boje jesu važne

Svaka osoba preferira odredjene boje pa imajte to na umu kada birate svoje donje rublje. Međutim postoji debata o tome koje boje imaju jači efekt a koje boje treba izbjegavati. Evo što je važno:

Bijela boja – Muškarci imaju pogled na bijelu boju kao nešto čisto a ipak razotkrivajuće; kao da nešto skrivate. To je mentalni efekt gdje muškarci misle da žene koje nose bijelo donje rublje imaju neku skrivenu nevaljalu stranu.

Crvena boja – Istraživanja pokazuju da kad muškarci vide crvenu boju, automatski pomisle na seks. Naravno on  će svakako mislit na seks kad vas ugleda u donjem rublju. Ali ako planirate romantično veče onda bi bilo idealno da uzmete neko klasično crveno donje rublje da ga vizuelno zadirkujete.

Roze boja – Druga istraživanja pokazuju da roze nije tako popularno što se donjeg rublja tiče jer djeluje detinjasto. Ako se vašem partneru dopada roze, onda se odlučite za to; ako ne, gledajte da izbjegavate roze donje rublje.

Crna boja – Kao što bijela otkriva, crna sakriva. Crna je mistična i nosi notu misterije koja muškarce izluđuje. Također, ovo je odlična boja za nas žene koje želimo da izgledamo malo tanje u našem donjem rublju. Crna se dobro uklapa uz roze, crveno, lila, i plavo, za zavodljiv vizuelni efekt.

Boja kože – Boja kože je veliko ‘ne’ što se većine muškaraca tiče. Podsjeća ih previše na kožu i odbojno je. Ne samo to, poenta donjeg rublja je da pruži neki seksi efekt  a bojom kože to jednostavno nećete postići.

Kupovina donjeg rublja treba bit zabava  ali morate znati točno što želite. Nemojte se plašit da pitate za mišljenje prodavačicu  i usudite se da izađete iz svoje udobne zone kad je u pitanju seksi donje rublje.

Vjerujte, vaš muškarac će vam se zahvalit na više načina!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *