Što ti njegove omiljene seksualne poze govore o njemu

Seksualni jezik tijela muškaraca govori puno toga. Što govori njegova omiljena seks poza?

Jesi li se ikada zapitala zbog čega on stalno želi gledati tvoje grudi kako poskakuju, dok on samo leži a ti jašeš na njemu, ili zašto je opsjednut misionarskom pozom kao da je bio pop u prošlom životu? Evo i odgovora:

Pogled u oči tokom seksa

Dodiruje tvoj nos svojim nosom, sklanja ti kosu iz očiju i gleda te u oči izbliza dok vodite ljubav: On traži više od samog fizičkog odnosa.

Voli te lizati

Njegovi poljupci i lizanje su senzualni. On je odlučan da dokaže svoju osjećajnost. On se trudi da bude pažljiv i da te ni na koji način ne forsira ili povrijedi.

Omiljena misionarska poza

Ovu pozu obično vole intimni parovi koji je nazivaju “vođenjem ljubavi”. Muškarac koji voli ovu pozu je vjeran, nježan i misli da si posebna. Ako želiš stabilnu vezu ili čak brak, on je dobar izbor!

Žena gore

Muškarci koji vole pozu gdje je žena gore su obično zabavni, traže dobar provod i ništa više od fizičkog odnosa. Međutim, ljubavnici koji vole da je žena gore su često vrlo kompleksni. Dok neki tu pozu vole zato što nije potrebno da se previše trude – što je vrlo sebično – drugi muškarci je vole jer im je najvažnije da zadovolje ženu. Ako je žena gore, ona daje ritam i u najudobnijem je položaju za postizanje orgazma.

Voli odostraga

Ovo je muškarac koji se ne voli emotivno otkrivati jer se plaši da ćeš vidjeti da je potpuno zaljubljen u tebe, posebno ako je vaša veza još mlada. Međutim, ovo može biti tip muškarca koji je odlučio da se ne zaljubljuje ili pokušava svoju zaljubljenost sakriti. Ovakav muškarac je odlučio da se ne predaje ženama zbog prethodnog razočarenja u ljubav.

Na boku

Muškarci koji vole ovu pozu obično imaju potrebu za potvrdom o tvojim osjećanjima. To je obično zato što je on veoma intiman tip osobe, ali istovremeno i veoma osjetljiv. On nikako ne bi volio pomisliti da ga ne voliš na isti način kao i on tebe.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *