7 Razloga zbog kojih je dobro viđati se sa zrelom ženom

Viđanje sa starijom ženom danas je vrlo često. Zbog čega muškarce toliko privlače zrele žene?

Ona ima vlastiti život: svoju karijeru, prijatelje, stan, novac. Njen život teče dalje i kad ti nisi pored nje. Također, činjenica da starija žena ima vlastiti novac znači da je sigurno naporno radila da ga zaradi. Znači li to da ne trebaš ništa plaćati? Ne. Ako je želiš impresionirati, izvedi je na finu večeru, jer će znati cijeniti njenu vrijednost.

Samostalna je. Kada izađete s tvojim prijateljima ili kolegama, bez obzira koji je povod, nećeš morati brinuti o njoj svakog trenutka. Ona već ima dovoljno iskustva da se umije snaći u takvim situacijama. Sofisticirana je.

Ona zna što voli — a što ne voli. I ne ustručava se to i reći. U krevetu? Probaj je šokirati. Vezanje? Biseksualnost? Trojke? Uloge? Čak i ako nije sve isprobala, siguno joj je sve to već palo na pamet. Izvan spavaće sobe je isto. Možda misliš da su sve starije žene “očajne”. Neke možda jesu. Ali mnoge nisu. Ona je izbirljivija i drugačije promatra život. To ne znači da ona ne želi brak i obitelj, možda ih želi – ali će to znati odmah reći. Iskusila je život (a možda je već prošla i kroz brak), i zato je opuštenija od mlađih djevojaka.

Ne treba joj jato. Mlađe djevojke ne mogu mrdnuti bez 15-ak svojih najbližih prijateljica. Kad izlaziš s mlađom djevojkom, također izlaziš sa svim njenim prijateljicama. Ne možete izaći i raditi što god želite, jer je njoj potrebno odobrenje višeg upravnog tijela. Zrelija dama sigurno ima prijatelje – ali joj isto tako sigurno nije potrebno njihovo odobrenje da bi živjela svoj život.

Imala je seks prije nego što je imala profil na fejsu. Teško je zamisliti, ali postojao je život i prije facebooka. Sjajno je imati vezu koju ne moraš objaviti na fejsu. Na taj način čuvate misterioznost i privatnost. Nije potrebno da budeš svuda prisutan, da lajkaš sve što ona kaže ili uradi i brineš se kako će ona to shvatiti. Kod dvadesetogodišnjakinje ti to ne bi prošlo.

Nisi joj neophodan ali ona te želi. Ako je do sada bila uspješna bez ičije pomoći, bez obzira na njene prethodne veze, prošla je kroz dovoljno toga da može prebroditi svaku situaciju. Ona zna da svijet neće stati ako ona nema dečka. Ali bi zato voljela imati ga. Dok mlađe žene očekuju da im pružiš život, identitet i budućnost, starija žena već zna tko je i što želi u životu – ona samo želi to s nekim podijeliti.

Pored nje možeš postati bolji čovjek. Ona bira restorane, plaća stvari, vodi te na razna mesta. Ima pristup svijetu koji ti još nisi vidio i radila je stvari koje ti još nisi. Ona ima moć. Osjećaj je sjajan – svi žele imati nekoga da o njima brine.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *