6 načina da zavedeš djevojku na plaži

Svi pomislimo isto kad vidimo predivnu djevojku u kupaćem na plaži: „Što da učinim da bi mi pokazala preostalih par pokrivenih centimetara?” Evo odgovora:

Postavi pozornicu

Nemoj šetati uzduž i poprijeko plaže kao na modnoj pisti. Umjesto toga, napravi vlastitu oazu i pusti da žene dođu k tebi. Nađi uzvišeno mjesto s kojeg te prolaznici mogu vidjeti i izgledat ćeš kao da je cijela plaža pod tvojom kontrolom. Potreban ti je jednobojni ručnik – žene nesvjesno povezuju šarenilo s djecom. Čim si se smjestio, drugi muškarci će poštovati granice tvog teritorija. To znači da joj nitko neće odvući pažnju od tebe.

Ispuni njene potrebe

Na plaži su svima potrebne tri stvari: krema za sunčanje, voda i hlad. Ponesi kremu, boce hladne vode i postavi suncobran (opet, bez šarenih dezena). Nemoj sjediti u hladu: to stvara psihološku granicu između tebe i svih ostalih na plaži. Sjedi na suncu i kada se tvoj pogled susretne s njenim, nasmješi joj se i pozdravi je. Ponudi joj vodu i dio hlada – sad ona ima dobar razlog da se zadrži kraj tebe. Pitaj je treba li joj krema za sunčanje, ali nemoj je pokušati sam namazati, osim ako te ona to zatraži.

Govori kao prorok

Naočale za sunce su na mjestu, ali ih skini kad počneš razgovrati s njom. Postavi se tako da sunce bude iza tebe. Na taj način ćeš moći zadržati njen pogled bez žmirenja, a sunce iza tebe će ti dati posebnu auru sigurnosti.

Pročitaj njen kupaći

Žene ne nose mnogo na plaži, ali njihovi kupaći ti mogu reći mnogo toga. Djevojka u jarkim bojama je očajna da privuče pažnju svih na plaži. Prije nego što joj priđeš, razmisli želiš li išta započeti s osobom kojoj nikad nećeš biti na prvom mjestu. Otmjene sofisticirane dame vole jednobojne kupaće, često bijele ili crne. S druge strane, djevojke u cvjetnim dezenima su obično druželjubive, ljubazne i možda pomalo ozbiljne. Odaberi svoj omiljeni ili probaj nešto novo, ipak si na odmoru.

Uhvati valove

Nemaš uspjeha na suhom? Kreni u vodu – najdruštvenije mjesto na plaži. Ako se baviš vodenim sportovima – priđi djevojci i pitaj je bi li željela naučiti. Čak i ako nisi profesionalac, zabavit ćete se u pokušaju. Ti i prijatelj također možete započeti igru kao što je frizbi ili picigin za što je potrebno više ljudi. “Slučajno” naleti na djevojku dok se bacaš za loptom i lako ćeš je uključiti u igru.

Druži se

Žene rijetko dolaze same na plažu, zato je najbolje da započneš razgovor sa njih tri. Ima ih dovoljno da se ne osjećaju ugrožene, ali su otvorene za pridošlice. Drži se podalje od velikih grupa žena, posebno ako izgledaju kao kolegice ili slično. One su već zatvorena klika, i za njih ćeš uvijek biti autsajder. Ako vidiš mješovito društvo, prvo ignoriraj djevojke. Razgovaraj s momcima, pridruži im se u igri. Kad te prime u društvo, tek tad možeš početi zavoditi devojke.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *