Kako se seksati u automobilu

Seks u automobilu je kompliciraniji nego što bi mogao pomisliti. Oni koji su to već probali su primjetili uobičajene poteškoće: izbjegavanje neugodno tvrdih dijelova kao što su sjedala, volan, mjenjač i prozori, i nalaženje poze koja je dovoljno udobna da stvar privedete kraju.

Evo nekih savjeta kako da vam vožnja bude udobnija.

Poze i aktivnosti

Postoji nekoliko poza koje čine seks u automobilu jednostavnijim i zabavnijim. Kada sljedeći put isprobaš seks u autu, probaj ove poze i mjesta:

Zadnje sjedalo

Ovdje žena ili muškarac može biti gore, dok partner koji je dolje leži na zadnjem sjedalu ili muškarac sjedi. Bolje funkcionira ako pomaknete prednja sjedala što dalje unaprijed, da biste imali više mjesta.

Prednje sjedalo

Pomakni sjedalo što dalje nazad i sjedi. Tvoja partnerica ti može sjesti u krilo, okrenuta licem prema tebi, ili da ti se okrene leđima.

Izvan autumobila

Hauba je odlična podloga za razne aktivnosti: Možeš je lizati dok ona drži noge na tvojim ramenima i leži na haubi ili možeš ući u nju sprijeda ili straga dok je oslonjena na autumobil – a istovremeno ste na svježem zraku.

Dok voziš

Tvoja djevojka može te uzeti u usta dok voziš – polako i pažljivo, što važi za oboje. Izbjegavaj rupe ili neravnine i u svakom trenutku drži oči na cesti, a kada osjetiš da se više ne možeš koncentrirati, odmah zaustavi automobil. Dobro pušenje nije vrijedno sudara ili povrede, a sigurno nije vrijedno gubitka bilo čijeg života.

Sigurnost

Postoji mnogo načina da upadneš u nezgodu ako vodiš ljubav u automobilu: fizička sigurnost tvoje partnerice i tebe, a i svih ostalih je od najveće važnosti, jer ne možeš obraćati pažnju na više stvari odjednom. Ključna stvar ovdje je da se prethodno pripremite. Parkirajte se negdje na sigurnom mjestu, povucite ručnu i namjestite sjedala prije nego što počnete.

Zakon

U većini mjesta na svijetu je zabranjena golotinja u javnosti, a kada vodiš ljubav u automobilu ti radiš upravo to. Možeš biti uhićen, novčano kažnjen i gadno izblamiran. U nekim zemljama za seks u automobilu čak prijeti i kazna zatvora.

Čistoća

Trebaš biti siguran da ti je automobil čist. Izgužvane maramice, stare kutije od pizze s ostacima hrane i prazne konzerve piva su gadne i ne pomažu tvom nastojanju da imaš seks u autu. Trunje i pjesak/prljavština na zadnjem sjedalu mogu biti vrlo neprijatni, zato prethodno usisaj! Očisti kola na brzinu prije svog sastanka. Kondomi također mogu spriječiti pojavu ljepljivih sjedala. Osim sigurnog seksa, oni pomažu da ti, tvoja djevoka i tvoj automobil ostanete čisti.

Lokacija

Pažljivo odaberi mjesto. Imaj na umu da te ljudi ili djeca u blizini ne žele vidjeti kako se seksaš u automobilu. Ako se pališ na egzibicionizam, odaberi mjesto koje će ti odgovarati, npr. uličicu u nekom kvartu crvenih fenjera. U suprotnom, odaberi tiho mjesto s lijepim pogledom, obližnju rijeku, plažu ili park. Ako nemaš puno benzina ili neko lijepo mjesto u blizini, možete se parkirati i na praznom parkingu. Probaj izbjeći klišeje, ne idi na ista mjesta kao i svi drugi.

Mašta je prednost, upotrijebi je.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *