Kako voditi ljubav na plaži

Prije nego što spakiraš stvari za plažu, pogledaj naše prijedloge za ljetni seks na pijesku.

Odaberi mjesto. Možda misliš da je seksi imati valove pod nogama, ali što si bliže vodi, veća je šansa da budeš otkrivena. Vođenje ljubavi na pijesku zahtijeva prethodnu pripremu. Potraži skriveno mjesto u blizini pješčane dine ili veće stijene; natkrivena stijena je idealna.

Također je pametno da počistiš bilo što oštro, školjke, ježeve ili slično, što bi vam moglo napraviti probleme. Nemoj zaboraviti provjeriti visinu valova – jer hladan val može lako ugasiti vašu strast.

Pričekaj da padne noć. Nažalost, nećeš se moći prepustiti strasti prije nego što a) padne mrak i b) ostanete sami.

Ponesi najvažnije sa sobom. Budi pripremljena: bit će ti potreban ručnik ili deka da bi izbjegla sindrom pijeska u preponama; dodatni ručnik za hitne slučajeve ili za slučaj da netko naiđe; plastična vrećica za iskorišteni  kondom (ne ostavljaj tragove); boca vode za skidanje pijeska.

Ponesi baterijsku svjetiljku ali pazi da time ne privučeš pažnju. Sjeti se i da uključiš alarm na mobilnom da te ne bi uhvatio san i probudio neki bijesni ribar ili policajac – neće biti ugodno.

Što ne trebaš ponijeti. Lubrikant + pijesak = nije zabavno, zato ga ostavi kod kuće. Napalit ćete se i bez njega.

Obuci se prema prilici. Možda je seksipilnije skidanje do gole kože, ali što više vremena provedeš skidajući stvari, to je veći rizik da netko naiđe. Za momke su hlače dobra opcija, a djevojke mogu nositi suknje ili haljine. Možeš podići suknju, sjesti na njega i dalje izgledati pristojno ako se neki prolaznik zadesi u blizini.

Izbjegavaj vodu. Znamo da izgleda seksi u filmovima. Ali loša strana je da je u vodi seks 1) nepraktičan, 2) seks u vodi može te isušiti (ako razumiješ na što mislimo) i 3) u vodi se možeš lako povrijediti na školjke, ježeve i oštre stijene.

Uđi i izađi. Vjerojatno ćete zbog uzbuđenja oboje brzo dostići vrhunac. Ako je pijesak sitan ili čvrst, najbolje su misionarka ili poza sa strane. Ako je pijesak neravan ili nestabilan, budite kreativni (npr. neka on sjedne na čvršću podlogu a ti na njega). Poza odostraga funkcionira na većini podloga, ali je teže izvući se ako vas neko uhvati na dijelu.

Kad ste završili, ponesite sve sa sobom i napustite mjesto što prije. Istuširaj se čim stigneš kući da bi uklonila sav pijesak sa sebe.

Reci nam: Jesi li ikada imala seks na plaži? Kako je bilo?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *