Kako varati ženu a da te ne uhvate?

Planiraš je prevariti, ili je već varaš, a zabrinut si da će te ona uhvatiti? Možda je dio uzbuđenja u činjenici da ona može saznati. To može biti uzbudljivo, ali želiš li zaista biti otkriven? Sigurno ne. Evo nekih koraka koje možeš poduzeti da tvoja tajna ostane tajna.

Savjet 1: Nađi ljubavnicu s istim imenom

Izaberi ženu koja ima isto ime kao i tvoja bolja polovica, ili je nauči da se odaziva na ovo ime. Tako se nećeš zbuniti u ljutnji, pijanstvu ili strasti pa ženu nazvati imenom ljubavnice. To nije lako, posebno ako tvoja djevojka/žena, ima neko egzotično ime, kao Jagodnika, ali upalit će. Discipliniranost je ključ uspjeha.

Savjet 2: Bez djece – odaberi mlađu ljubavnicu

Obično žene u dvadesetim ne žele ni razmišljati o majčinstvu, a istovremeno su sklone polu-romantičnim fantazijama o ljubavnoj vezi sa starijim (oženjenim) muškarcem. Što su starije, to su zahtjevnije, sklonije slučajnim trudnoćama (koje treba izbjeći pod svaku cijenu), sve dok ne stigneš do faze razvoda kad si opet slobodan. Gumeni proizvodi su ti najbolji prijatelji u ovakvoj vezi. Nemoj joj vjerovati ako kaže da uzima pilule, tako se rade greške.

Savjet 3: Bez kućne adrese, telefona ili radnog mjesta

Najgora stvar ikada, osim nuklearne katastrofe, je da se tvoja ljubavnica pojavi na tvom pragu u pokušaju da se upozna s tvojom ženom. Žene imaju neke čudne ideje, a ovo je jedna od njih. Da ponovimo, izbjegavaj mogućnost pojave situacije kao iz Fatalne privlačnosti u vlastitom domu.

Savjet 4: Potpisati ugovor

Ovo je hardcore savjet, ali dobar za one s puno novca i/ili u ozbiljnim vezama s djecom. Ne želiš izgubiti svoj Mercedes zato što si se zalijepio za par lijepih četvorki. Zato je bolje da tvoja ljubavnica potpiše ugovor, prema kojem će se složiti da sudskim putem neće tražiti bilo kakvu nadoknadu od tebe, a ti nećeš biti odgovoran za bilo kakvu isplatu njoj kada vašoj vezi dođe kraj.

Savjet 5: Striktna dnevna rutina

Ako živiš opasno, budi siguran da tvoj dnevni raspored bude veoma precizan. Ne možeš odjednom imati kasne sastanke. Ne možeš odložiti ženu i djecu u stranu. Najbolje je da varanje uguraš u radno vrijeme. To je dvostruki dobitak.

Savjet 6: Inozemstvo je dobro

Kratak boravak uz prevaru u inozemstvu je najbolji način da izbjegneš vezanje uz minimalni rizik. Ako baš moraš, odaberi ljubavnicu koja živi iza sedam gora i mora. I zapamti, muškarci su odgovorni samo za onu djecu za koju plaćaju. Vjernost je obrnuto proporcionalna kvadratu udaljenosti od tvoje žene/bolje polovice.

Savjet 7: Daljnja rođakinja

Ako je neizbježno da budeš viđen s njom, najbolje je da je predstaviš kao rođakinju s one strane obiteljskog stabla koje je najudaljenije od tvog. Tako nećeš izgledati kao napaljeni mator koji visi sa brucošicom. Lako ćeš izbjeći neugodna pitanja. Ipak, u ovom slučaju moraš naći ljubavnicu iste rase i nacionalnosti, da ne bi bilo sumnjičavih pogleda.

Savjet 8: Ne izbjegavaj obiteljske obaveze, ne rasipaj novac

To je najgora stvar koju možeš učiniti. Nikada nemoj koristiti novac namijenjen tvojoj obitelji da ljubavnici kupiš ogrlicu ili put na more, čak i ako bi ti išao s njom. Ne samo što ćeš biti otkriven, već ćeš postaviti opasan presedan. Izvannastavne aktivnosti zahtijevaju izvannastavna sredstva. Najbolje da ona plati.

Savjet 9: Bez hvalisanja

Ponos je jedan od najvećih problema svakog muškarca. Ako si kojim slučajem nevjerojatno uspješan sa ženama, živiš divlji život playboya, zadrži svoju slavu za sebe. Mnogi muškarci su napravili gadnu grešku jer su tajnu podijelili s prijateljima, nakon čega je ta informacija procurila u javnost. Šuti i uživaj. To je danak koji heroji tragedija plaćaju društvu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *