Najseksipilniji muškarci 2013

Obožavamo seksipilne poznate muškarce, ali ovi su nas zaista očarali. Uživajte…

Justin Timberlake


Od pjevača u boy-bandu do vodećeg glumca, Justin Timberlake ima i glas i stas, glumački talent i dizajnersko umijeće. Jesmo li spomenuli da mu se i zaručnica Jessica obraća za modne savjete?

Ryan Gosling

Čim smo ga ugledali u ulozi siromašnog, zaljubljenog mladića, zanesenog bogatom Rachel McAdams u filmu The Notebook, bili smo potpuno očarani. Gosling je nastavio sa sjajnim ulogama u nezavisnim filmovima poput Half-Nelson i Blue Valentine a njegov oštar smisao za humor i sjajan stil oblačenja čine ga jednim od najseksipilnijih muškaraca na svijetu.

David Gandy


O da. Maneken David Gandy nas uvijek uzbuđuje svojim muževnim izgledom, sjajnim plavim očima i kratkom bradom – on je veoma seksipilni primjerak mužjaka.

George Clooney

Clooneyjeva sijeda kosa je nevjerojatno seksipilna, i čini se da postaje sve privlačniji kako godine prolaze. Ne samo što ga prati reputacija šaljivdžije i dobrog prijatelja, već je i dobitnik Oscara, kao i Ambasador Mira za Ujedinjene Narode u slobodno vrijeme. Dobio je priznanje za humanitarni rad, što uključuje zauzimanje za Darfur i prikupljanje priloga za zemljotres u Haitiju 2010. godine i tsunami 2004. godine. Miruj srce, ne kucaj tako ludo.

Gerard Butler


Ovaj škotski glumac, poznat po akcijskim i romantičnim ulogama je neuredan, nabildan i čini da se svaka žena pored njega osjeća sigurno. U svom novom filmu Chasing Mavericks ima ulogu surfera.

Orlando Bloom


Unatoč dugoj plavoj kosi koju je imao u ulozi Legolasa u Gospodaru Prstena, Bloom je ipak uspio očarati žene. Sad kad je ovaj glumac postao UNICEF-ov Ambasador dobre volje, muž i otac, njegova seksipilnost se nemjerljivo povećala.

Aleksandar Skarsgard


Ovaj švedski pastuh je tako seksipilan da pored njega čak i Edward Cullen izgleda jadno. Zahvaljujući svojoj privlačnosti, on je nosilac reklame Calvina Kleina za najnoviji parfem, Encounter, pa će ga žene širom svijeta uskoro moći isprobati (tj. pomirisati).

Colin Firth


Svijet se nanovo zaljubio u g. Darcyja kad je Firth oživio njegov lik u BBC-jevom Ponos i predrasude, a od tada ovaj glumac šarmira gledaoce u filmovima od Dnevnika Bridget Jones do njegove uloge ovjenčane Oscarom u filmu Kraljev govor. Ima besprijekoran osobni stil (što ne čudi pošto je Tom Ford njegov bliski prijatelj), veoma je romantičan (govori talijanski, koji je počeo učiti kad je upoznao svoju ženu Liviju) a također je i pisac.

Bradley Cooper

S viškom karizme i seksipilnosti, on je tip muškarca kojem zavide svi muškarci, a sve djevojke žele biti s njim (to će potvrditi Renee Zellweger i Scarlet Johannson). Pogledajte film The Hangover i sve će vam biti jasno.

Jude Law


Njegova britanska privlačnost i šarm su nas odmah zainteresirali, ali njegovo glumačko umijeće (pogledajte Sherlocka i najnoviji film Ana Karenjina) pojačavaju njegovu seksipilnost iz godine u godinu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *