Savjeti kako imati najbolji telefonski seks ikad

Ako pokušavaš usavršiti svoje umijeće u seksu preko telefona, ovih 10 savjeta za muškarce će ti sigurno pomoći. Čak i ako misliš da si dobar telefonski ljubavnik, uvijek možeš biti bolji. Ovaj članak će ti pokazati kako.

1. Smjesti se udobno. Prije nego što započneš razgovor, smjesti se udobno. Ne možeš šetati uokolo ili se baviti drugim stvarima. Što ti je udobnije, to će tvoje iskustvo u telefonskom seksu biti bolje.

2. Budi siguran da se njoj razgovara. Ništa ne ubija raspoloženje za seksom kao partner koji nije raspoložen za seks. Prije nego što započneš seksi razgovor preko telefona, trebaš biti siguran da osoba sa druge strane to zaista želi.

3. Stvori pravo raspoloženje gledanjem seksi slika ili snimaka. Nema ničeg dosadnijeg od seksi razgovora sa osobom koja za to nije raspoložena. Zato kreirajte pravo raspoloženje prije nego što započnete telefonski seks.

4. Pošalji seksi sliku partnerici da započneš razgovor. Nema boljeg uvoda u telefonski seks od seksi slike. To ne mora biti gola slika, može biti i zanimljivija. Na primjer, izlaziš ispod tuša s ručnikom oko struka, ili slično. Budi kreativan, ima mnogo mogućnosti.

5. Započni seksi razgovor šaptom. Šaputanje može biti veoma seksualno ako to uradiš na pravi način. Većina žena će se istopiti na telefonu ako započneš razgovor šaputanjem.

6. Pojačaj doživljaj opisivanjem. Umjesto da kažeš “Jaši me”, možeš reći nešto tipa “Vidim kako dižeš nogu preko mojih butina i opkoračuješ me.” Što više opisuješ svoje misli, to će bolja biti reakcija.

7. Nemoj koristiti “slatke” izraze. Nježnosti i romantika su super kad ste zajedno, ali oni ne pripadaju u seksi razgovor preko telefona. Telefonski seks je to što jest, seks preko telefona. Što ste seksualniji, to će vaš seksi razgovor biti vreliji.

8. Trebaš znati koje riječi upotrijebiti. Ako imaš telefonski seks s osobom koju znaš, trebaš koristiti prave riječi. Neke žene mogu biti odbijene ili uvrijeđene vulgarnim izrazima. Ali opet, neke žene to može napaliti. Na tebi je da znaš što ona voli.

9. Drži se određenog scenarija. Ako prelaziš sa jednog seksi scenarija na drugi, stvari mogu postati konfuzne. Probaj održati razgovor na istoj temi i razvijati priču.

10. Odaberi riječi koje je moguće vizualizirati. Dopuni svoj rječnik opisnim pridjevima. Što su bolji opisi, to ćete se više uzbuditi.

Nije važno imaš li telefonski seks s osobom koju znaš ili si možda nazvao hotline. Deset savjeta za telefonski seks za muškarce će ti pomoći da telefonski seks bude lak i uzbudljiv. Jedna stvar koju uvijek trebaš imati na umu jest da te nitko ne vidi, a to je sjajna stvar kod telefonskog seksa. Upotrijebi svoju maštu, pusti da razgovor teče i uživaj. Neka tvoj telefonski seks bude vrijedan pamćenja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *