10 aktivnosti koje će vas odvesti u krevet

Nije tajna – ciklus uzbuđenja je drugačiji kod žena nego kod muškaraca. Ženama je potrebna dodatna pažnja. Ženama je potrebna predigra koja traje čitav dan. Ne garantiramo da će ove ideje dovesti do seksa, ali će vas sigurno staviti u pravo raspoloženje.

1. Uplati masažu za parove. To je jedna od onih masaža gdje možete ležati jedno do drugog, piti pjenušavo vino i slušati uzdahe zadovoljstva koje vaš partner pušta. Zatim, dok vas još prolaze trnci od masaže, požurite kući na sretan kraj. Savjet za uštedu: Možete se masirati međusobno kod kuće. Upotrijebi ovu mogućnost da otkriješ neke skrivene erogene zone svog partnera.

2. Povedi partnera na jogu. Nisu svi satovi joge namijenjeni samo za parove, ali ako odvojite vrijeme da se zajedno istežete, dišete i podržavate jedno drugo u zamršenim pozama, nastaje nivo intimnosti koji vas može dovesti do druge vrste istezanja u spavaćoj sobi. Savjet za prelaženje na seks: Isprobajte Tantra jogu koja se još više fokusira na stvaranje intimnosti između partnera.

3. Izvedi je na ples. Ili, ako još niste vješti u salsi ili ne znate tango, idite zajedno na satove plesa. Poput joge za partnere, stvaranje sinkroniziranosti na podiju za ples, gledanje partnera u oči dok se okrećete po podiju, ti u njegovim rukama – može povećati intimnost. I ne samo to, ples pokreće endorfine – hormone sreće koji povećavaju libido. Prvi put kad sam s mužem došla kući poslije sata latinoameričkog plesa, on je počeo sa mnom plesati po kuhinji i nabacivati mi se sa smiješnim naglaskom. Smijući se, otplesali smo ravno u spavaću sobu.

4. Večera u dvoje. Još ne znamo zasigurno imaju li određene namirnice stvarno efekt afrodizijaka, ali ipak ćemo ih predložiti. Mnoge namirnice koje su opisane kao afrodizijaci su korisne za zdravlje, a to znači da su korisne i za seksualno zdravlje. Također, spremanje hrane zajedno je odličan način da se povežete kao par. Neki prijedlozi: Školjke sadrže cink koji je povezan s muškom plodnošću, potencijom i seksualnom željom. Šparoge sadrže folnu kiselinu koja povećava proizvodnju histamina potrebnog za dostizanje orgazma. Većina začina ubrzava rad srca i oslobađa endorfine. Šampanjac replicira miris ženskih feromona, a mjehurići pomažu da brže uđe u krvotok. Konačno, tamna čokolada oslobađa feniletilamin, što dovodi do osjećaja uzbuđenja i stvara pravu seksi atmosferu.

5. Napravite filmsku večer. Ne pričam o pornografiji (iako i to dolazi u obzir). Najbolji izbor je neki poznati film koji je veoma senzualan i pun uzbudljivih scena. Nešto za što znaš da će vas oboje uzbuditi.

6. Napravite izlet u vaš omiljeni seks shop. Znam, upravo smo predložili da ostanete kod kuće, obučete ogrtače i odgledate film zajedno, a sada vam predlažemo da izađete i razgledate vibratore. Ali mislimo da je vrijeme da se stvari malo zagriju. Osim toga, ako već imate seks na umu (ali vam fali malo začina), odlazak u seks shop i biranje igračkice može učiniti stvari mnogo zabavnijima (vidjet ćete…).

7. Idite na seksi zabavu. Ne, nema potrebe za razmjenom partnera ili ogromnom orgijom. Iako možete i to… Ali vjerujte nam. Iako seksi zabave nisu za sve, vrijedne su razmatranja. Ima nešto u atmosferi. Nešto je u zraku. Čak i ako se ne skinete do gaćica u javnosti, može se lako desiti da ćete požuriti kući u potrazi za intimnošću.

8. A pošto ste sad spremni na sve, mogli biste i otići u hotel. Ima nešto u seksu na odmoru zbog čega gubimo inhibicije. Ali nije potrebno da odete iz grada kako biste doživjeli to uzbuđenje. Zašto ne biste planirali mini odmor odlaskom iz kuće? Ako zaista planirate putovanje, trebate znati da postoje hoteli koji su tolerantni prema egzibicionistima.

9. Isprobajte nešto potpuno novo. Skijanje na vodi. Skakanje padobranom. Bunge jumping. Rafting. Sve je moguće, dok god je riječ o aktivnosti koju niste ranije probali. Zašto? Zato što uzbuđenje i nepredvidljivost povećavaju prirodne amfetamine u mozgu – dopamin i noradrenalin – a time će vaše seksualno uzbuđenje biti veće.

10. Isprobajte nešto što vaš partner voli. Možemo i dalje redati ideje za izlaske, ali ništa neće uzbuditi vašeg partnera više od otvorenosti prema nečemu što voli. Svaki put kada moj muž dođe na moje satove joge odmah se uzbudim. Kada pristane isprobati ovu ili onu novu stvar koja me interesira? Seksi. Ili kad je išao sa mnom na skok padobranom, jer je to bilo na mom popisu, a on se plaši visina? Čovječe. Kad god pomislim na to, poželim strgnuti odjeću sa sebe.

Nema ničeg seksipilnijeg od interesa za stvari koje zanimaju vašu bolju polovicu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *