6 razloga zbog kojih su ćelavi muškarci bolji izbor

Kažu da su muškarci bez kose ljepši. Ali ono što ne kažu jest koliko je sjajno imati takvog dečka. Prije nego što preskočiš profile ćelavih muškaraca zbog nekog tipa s gustom kosom, razmisli o sljedećem:

1. Oni ne zauzimaju puno prostora u kupaonici

Ćelavi muškarci nemaju potrebe za raznoraznim frizurama, gelovima, pjenom za kosu ili čak češljem. To znači da tebi preostaje više novca za trošenje na druge stvari. I što je još važnije, ostaje ti više prostora u kupaonici za tvoju kozmetiku.

2. Oni su bolji u krevetu, ozbiljno

Prema istraživanju iz 2009., žene su na internet sajtovima za upoznavanje 5 puta češće birale muškarce koji imaju gustu kosu. To znači da ćelavi muškarci imaju 5 puta manje šanse da nađu ženu. Ne bavim se statistikom, ali mogu vam reći da je x plus y jednako ćelavi muškarci koji se zaista trude kada dobiju priliku da budu sa ženom. Moja dobra prijateljica je rekla: “Najbolji oralni seks ikada sam dobila od ćelavog muškarca. A bila sam i sa ženama, zato je to baš impresivno.”

3. Oni su mnogo osjećajniji

Osjećaš se debelo? Ružno? Naduto? Tvoj ćelavi dečko te TOTALNO razumije. On je izgubio svu svoju kosu! Zato on zna ponešto o osjećaju samosažaljenja i kako da se ponovo osjetiš dobro u vezi same sebe. Sigurno će imati više razumijevanja za tvoje žalbe i biti spreman udijeliti ti komplimente, poljupce i romantičnu komediju na DVD-u.

4. Previše se značaja pridaje muškoj kosi

Jesi li se zaista ikada zaljubila u muškarca zbog njegove kose? Sve što trebaš učiniti jest da pogledaš neku sapunicu da bi shvatila da kosa ne čini čovjeka. U stvari, može čak odvraćati pažnju. Osim toga, muškarac koji ne obraća stalno pažnju na svoju kosu može više vremena posvetiti tebi.

5. Već su ćelavi

Najbolja stvar u vezi s ćelavim muškarcima je to što su već prošli kroz proces gubitka kose. To znači da a) nećeš imati njegove dlake posvuda, i b) nećeš se morati pitati kako bi on izgledao da je ćelav. On to već jest i izgleda odlično! Dvostruka pobjeda!

6. Ćelavo nije samo lijepo već i seksi

Priznajte dame, kada bi Ryan Gosling obrijao glavu, i dalje biste ga obožavale. Ćelavi muškarci su super seksi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *