6 savjeta za prave muškarce

Ne sumnjamo da si pravi muškarac, a svaki pravi muškarac već zna ova osnovna pravila. Samo te želimo podsjetiti…

Nemoj tražiti dopuštenje

Molbe nisu seksi. Žena će osjetiti da je želiš. Dobar ljubavnik će nakon jednog jasnog pogleda ili slučajnog dodira biti siguran u daljnji intimni slijed događaja. Barem u neposrednoj budućnosti. Bolje je ostaviti stvari nedorečene, nego pitati: “Maco, možemo li danas strasno voditi ljubav?”

Budi nepredvidiv

Ako osjećaš da vaša veza zapada u rutinu, vrijeme je da je osvježiš. Vaša prva noć zajedno bila je strasna jer tada niste znali što možete očekivati. Vaš jednolični seksualni život te više ne zadovoljava? Razmisli kako možeš vođenje ljubavi iznova učiniti novim.

Nemoj voditi ljubav mehanički

Niti jedna žena to ne voli, niti se voli osjećati kao lutka iz seks šopa. Unesi više strasti! Tvoja žena je živa! A ako želiš voditi ljubav s njom, to znači da ti je stalo do nje. To ne znači da vaše vođenje ljubavi treba svaki put biti ekstremno. Bitno je samo da se ni na koji način ne ograničavate.

Budi romantičan!

Strašna riječ koja počinje slovom R može ti pomoći da postaneš bolji ljubavnik. Čak i najveći cinici vole male romantične geste. Na primjer, možeš svoju partnericu držati za ruku kad prelazite ulicu ili se krećete kroz masu ljudi. Samo nemoj to činiti prečesto. I još nešto. Svakih mjesec ili dva, pripremi njen omiljeni desert ili je izvedi na romantičnu večeru i vino. Efekt će biti izuzetan. Ako izlaziš iz kuće, ostavi joj nježnu poruku, podsjetnik o vašem vođenju ljubavi. Potrebno joj je samo malo iskrene pažnje, jer to se pamti.

Promijeni okruženje

Ako tvoja draga već napamet zna svaku fleku na plafonu i svaku rupicu u zidu – nešto moraš promijeniti. Vrijeme je da prelistaš Kamasutru i potražiš novu inspiraciju. Misionarska poza je u počeku možda bila dobra, ali nije jedina. Tko kaže da se ljubav vodi samo u krevetu i samo ležeći? Ako u nekom trenutku dobiješ inspiraciju da vodiš ljubav s njom, a ona je baš tada pod tušem, neka te to ne sprječava! Otkrivajte nova i uzbudljiva mjesta gdje ćete voditi ljubav u novim, maštovitim pozama. Osigurajte privatnost i pustite mašti na volju!

Ni preglasno ni pretiho

Pitanje je balansa. Mnoge žene vole da im tijekom seksa partner priča, imenuje dijelove tijela, želje… Bez stida i otvoreno. Druge vole čuti nadimke – maco, draga, itd… Pitanje je što tvoja partnerica želi čuti, a to je na tebi da otkriješ. Naravno, ne treba pretjerivati – previše tepanja će zvučati neiskreno. Kao i uvijek, upotrijebi maštu!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *