Pet grešaka koje žene čine u krevetu

Ne znamo dovoljno

“Ona se počne smijati svaki put kada joj želim reći što me uzbuđuje, na koji način želim da me dodiruje. Ona misli da je to simpatično, ali meni je uvredljivo što ona nema blage veze kako moj penis funkcionira niti želi saznati.” U pravu je – trebaš znati barem osnove njegove anatomije. Makar je također istina da iste stvari ne uzbuđuju sve muškarce, većina ima iste osjetljive točke. Seks se može usporediti tipkanjem na tastaturi. Svi mi možemo sjesti pred računalo i natipkati s dva prsta. Ali nikada nećemo biti tako dobri kao osoba koja koristi svih deset i koja je išla na tečaj kako bi to naučila. Nabavi dobru knjigu o seksu i prouči je. Kada saznaš koje su anatomske osnove, usporedi to znanje sa stvarnim iskustvima – dodirivanjem i istraživanjem dijelova njegovog tijela na koje bi trebao reagirati – sigurno ćeš biti bolja ljubavnica od djevojke koja se samo smješka i potpuno je nemoćna pred njegovim intimnim dijelovima tijela.

Očekujemo od muškaraca da nam čitaju misli

“Pitao sam ju je li svršila, a ona je rekla da nije. Pitao sam je zašto nije, na što je odgovorila: ‘Htjela sam oralni seks, a ti mi ga nisi dao. Da me stvarno voliš, znao bi što želim.'” Djevojke, žao mi je, ali ja sam opet na njegovoj strani. Očekivati da tvoj ljubavnik zna svaku tvoju želju napamet je glupost. Ako te on dobro poznaje i želi ti ugoditi, to ne znači da posjeduje magične moći. Mnoge žene misle da njihov ljubavnik ima nevjerojatni radar koji mu omogućava da u svakom trenutku točno zna što to ona želi, bez jedne riječi. Pa, bolje progovori ili leži na leđima i gledaj u plafon.

Kao da volimo seks samo u početku veze

“Isto je sa svakom djevojkom koju sam ikad imao. U početku im nikad nije dosta, ali poslije nekog vremena te više ne žele.” Neki muškarci misle da je to zato što nismo više zainteresirane za seks. Kao da se u početku pretvaramo, sve dok ga nismo ‘ulovile’, a onda prestanemo glumiti. Ipak postoji mnogo logičniji razlog. Ženama brzo dosadi jednoličan seks. A ako nam je dosadno teško nam je postići orgazam jer nam je potrebno više mentalne i tjelesne stimulacije nego njemu. Niko ne bi želio da svake večeri jede isto jelo, ali mnogi parovi imaju isti rutinski seks svaki put kad vode ljubav. Učinite barem jednu novu stvar svaki put kad vodite ljubav. Nova poza. Druga soba. Upaljena ili ugašena svijetla. Jednostavno je!

Pustimo njega da sve odradi

“U čemu je razlika između vođenja ljubavi sa svojom dugogodišnjom djevojkom i jedenja rezanaca? Rezanci se bar pomiču pa znaš da su živi.” Neke žene misle da nije samo na njemu da inicira seks, već on također mora odraditi sav posao tijekom seksa. Želiš biti glavna u vezi? Onda preuzmi neku odgovornost i u krevetu. Nemoj prebacivati odgovornost tako što ćeš od njega očekivati da sve sam uradi dok ti samo ležiš. Preuzmi inicijativu tako što ćeš povremeno ti njega zavesti. Preuzmi kontrolu tijekom predigre. Za promjenu, ti budi gore. Ako ga zaista želiš impresionirati, iniciraj seks kad mu se on najmanje nada (u bilo koje doba dana osim večeri kad ste oboje u krevetu).

Postale smo paranoične

“Ona ne voli seks s boka jer misli da joj trbuh izgleda opušteno. Neće biti gore jer se brine kako će joj grudi izgledati. Neće čak ni otići do wc-a ako ne obećam da joj neću gledati guzu.” Većina muškaraca uopće ne pridaje takav značaj obliku tijela kakav mi mislimo da mu daju. Stalno se iznova dokazuje da naša ideja savršenog tijela nije ista kao i njegova. Par kilograma viška (kojima smo opsjednute) stvaraju obline koje muškarci smatraju seksipilnima. Oni ih ne smatraju debelim i bezobličnim. Oni u našim oblinama vide ženstvenost, seksipilnost i toplinu. Ako ulaziš u krevet zabrinuta za svoj izgled, vaš ljubavni život će biti tim gori. U istraživanju provedenom u SAD-u, žene s pozitivnim mišljenjem o vlastitom tijelu su doživljavale orgazme tijekom 73% seksualnih iskustava. Žene s negativnom slikom o svom tijelu su dostizale orgazam samo 42% puta. Seks je vezan za sve one stvari koje se dešavaju iznutra, ne izvana. Ako se brineš o tome kako tvoj trbuh izgleda, ne dopuštaš sebi biti uzbuđena. Tajna dobrih ljubavnica je samopouzdanje. Osjeti se seksipilnom, to ćeš i biti!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *