5 znakova da on želi samo seks na jednu noć

Seks na jednu noć može biti zabavan, ali samo ako i ti to želiš i na to pristaješ. Ovo je pet znakova da on vjerojatno samo traži seks na jednu noć, zato ga se kloni ukoliko i ti ne tražiš isto:

1. Kupuje ti piće… puno pića

Ako traži seks na jednu noć, kupovat će ti puno pića. Vjerojatno je da će i on puno piti, zato obrati pažnju. Muškarci koji ženama kupuju velike količine pića pokušavaju ih opustiti i pripremiti na bilo što.

2. Razgovor se uvijek vraća na istu temu

Kada razgovaraš sa njim, trebao bi ti reći nešto o sebi. To može biti posao kojim se bavi, što voli raditi, je li izašao s prijateljima ili gdje se školovao. Muškarci koji traže lak seks obično će okrenuti priču na seks što prije. Ako on počne pričati o seksu u roku od 20 minuta nakon što ste započeli razgovor, sigurno je da ne traži ozbiljnu vezu.

3. Pokušava te “odvojiti”

Žene obično ostaju u grupama. Ako si izašla s društvom a muškarac te pokušava odvojiti od njih, vjerojatno je da traži seks na jednu noć. Postoji razlog za to. Žene ne žele da ih njihovi prijatelji osuđuju. Žena koja ode u drugi klub ili bar s tipom kojeg je tek upoznala nije toliko očigledna kao žena koja ode kući sa čovjekom pred svojim prijateljima. Muškarci to znaju, zato će pokušati ženu odvojiti od njenog društva.

4. On ne želi upoznati tvoje prijatelje

Ako muškarac ne želi upoznati tvoje prijatelje, to je siguran znak da traži seks na jednu noć. Ako si u baru ili klubu s prijateljima, muškarac će pokušati svidjeti im se. Potencijalni partner koji želi upoznati tebe i tvoj život željet će upoznati i tvoje prijatelje. Muškarac koji samo traži seks na jednu noć vidjet će tvoje prijatelje kao smetnje koje mu stoje na putu.

5. On ne traži tvoj broj telefona

Ako stvarno želiš znati raži li muškarac samo seks na jednu noć, najbolji način da to saznaš jest da igraš istu igru. Pretvaraj se da se ti i tvoji prijatelji spremate otići iz kluba. Čak i ako ne odlazite, možeš reći “predomislili smo se”. Ako tip ne zatraži tvoj broj telefona prije nego što odeš, on traži samo seks na jednu noć. Muškarci ne žele da ih druge žene u klubu vide kao igrače. Ako uzme tvoj broj telefona, druge žene više neće biti zainteresirane. To bi mu pokvarilo šanse, zato neće riskirati zbog žene koja ionako odlazi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *