Recept za seks na brzaka

Nemate vremena za dugu predigru, ali želite jedan seks na eks? Pravo vrijeme i pravi partner će učiniti brzi seks jednako uzbudljivim kao i dugo vođenje ljubavi.

Za brzi seks nije potrebna nikakva priprema. Potrebno je samo da se prepustite trenucima seksualnog uživanja. Evo i korisnih savjeta kako to da učinite:

Gdje?

Park. Parkovi su sjajna mjesta za skrivanje iza drveća, ali trebate misliti i na svoju sigurnost i udobnost. Bolje je imati seks na brzaka u rano jutro ili kasnu večer, kada oko vas neće biti puno ljudi koji su izašli vježbati ili šetati pse.

Kabina za presvlačenje. Vjerojatno ste već gledali takvu scenu u filmu: dvoje u kabini strgnu odjeću i strasno uzdišu dok vode ljubav, a prodavačica se pita zašto su se toliko zadržali.

Lift. Razmislite – jeste li brži od lifta? Preostaje vam da se zaustavite između katova.

Groblje. Izgleda zastrašujuće? Može biti, u mraku, s punim mjesecom i nadgrobnim spomenicima… Ako imate hrabrosti i volite uzbuđenja, isprobajte i ovo mjesto.
Ispod tuša. Imate dovoljno privatnosti, zašto u igru ne ubacite i vodootporni vibrator?

Kako?

Iznenadio bi se da znaš koliko se brzo žene mogu uzbuditi pri pomisli na brzi seks. Ako odlučiš partnerici ponuditi seks na brzaka, potrebno je da sve detalje razradiš unaprijed, kako se ne bi desilo da vaš prvi put da imate takav seks bude i posljednji.

Žene najčešće postižu orgazam u roku od 10-12 minuta, zato vrhunac nije zagarantiran kad imate malo vremena. Ako tvoja partnerica nije dovoljno uzbuđena, probaj na njoj upotrijebiti vibrator kako bi je brže doveo do orgazma.
Jednostavan trik može pretvoriti seks na brzaka u nezaboravno iskustvo. Možda si primijetio da tvoja partnerica krije svoje seksi igračkice. Zašto bi one ostale skrivene? Uzmi njen omiljeni vibrator i iznenadi je. Neočekivani postupak će joj donijeti zadovoljstvo.

Sačuvaj vrijeme: ostanite obučeni. Ako ona nosi kratku suknju, dovoljno je da skine gaćice i spremni ste. Ipak, prethodno budite sigurni da oko vas nema drugih ljudi.
Oralni seks može biti veoma spontan i zabavan način da oboje doživite zadovoljstvo. Nije potrebna priprema, potrebna je samo želja…

Izaberite pozu u odnosu na okolnosti. Ako ste u automobilu, mali prostor ograničava vaše mogućnosti. Nisu moguće egzotične poze, ali to ne znači da vaš seks treba biti dosadan. Moguć je čak i seks u guzu, samo je za to potrebna prethodna priprema. Ponesi lubrikant i spremni ste.

Nemoj zaboraviti uzeti u obzir dobre i loše strane seksa na brzaka. Seks na eks može biti sjajna dopuna vašem redovnom seksu. Zbog ograničenog vremena, a ponekad i prostora, za dostizanje vrhunca je možda potrebna i pomoć seksi igračkica. Zato je za brzinski seks važna priprema!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *