Igračke za muškarce

Seksi igračke mogu transformirati tvoj ljubavni život. Hajde da ih pogledamo izbliza…

Prstenovi

Osnovni princip prstena je jednostavan – zadržava krv u penisu, zadržava kontrolu nad erekcijom, pojačava je i produljuje njeno trajanje. U ponudi se mogu naći stotine različitih modela od raznih materijala – plastika, gel, metal, trostruki (penis i testisi obuhvaćeni su istovremeno), vibrirajući. Da bi odabrao veličinu prstena, izmjeri širinu penisa. Dobra ideja za početnike je prsten čija se veličina može podesiti, od elastičnog materijala kao što je silikonski gel.

Produživači penisa

Koriste se da povećaju dužinu a nekad i širinu penisa. Dostupni su u velikom broju boja i oblika, često u setovima (različitih veličina, s kvržicama i slično), kruti ili mekani koji se navlače kao kondom.

Slaba točka takvih produživača je smanjena osjetljivost penisa, posebno ako istovremeno koristite i kondom. Uz to, produživači nemaju funkciju kondoma, ne štite od spolno prenosivih bolesti. Međutim, mogu se koristiti uz kondom da tvojoj dragoj pruže siguran užitak.

Masturbatori

Pružaju jaču stimulaciju od ruke… osim toga, nećeš se umoriti. Dostupni su u različitim veličinama i bojama, a neki od njih su oblikovani kao dijelovi ženskog tijela. Prave se od silikona ili gela.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *