7 znakova da flerta s tobom

Žene… Nije ih uvijek lako razumjeti. Možda je vidiš po prvi put, ili je već dugo znaš, razgovarali ste o raznim stvarima, ali… Kako možeš biti siguran šalje li ti ona seksualne „signale“ ili je samo ljubazna? Osjeća li se samo dobro u tvom društvu ili zaista flerta s tobom?

Evo sedam znakova koji će ti pomoći da ove signale protumačiš:

1. Brzi pogled ispod oka

Pogledala te krišom, zatim se brzo okrenula na drugu stranu. Sigurno ju je nešto privuklo. Priđi bliže!

2. Direktan pogled

Verzija brzog pogleda za žene s više samopouzdanja: gleda te ravno u oči. I dalje se pitaš flerta li to ona s tobom? Možeš biti siguran da je tako, posebno ako uz pogled ima i osmjeh na licu.

3. Želi ti se svidjeti

Vidjevši tvoj interes za sebe, ona će učiniti sve da bude još ljepša i privlačnija za tebe. Popravit će šminku, provjeriti kosu, a primijetit ćeš i laku nervozu jer ona se pita je li u svom najboljem izdanju.

4. Prilazi ti sve bliže

Dok razgovarate, ona ti se približava a istovremeno govori sve tiše. Ovo je znak da bi te željela vidjeti u intimnijem okruženju gdje bi ti mogla šapnuti što je to što želi…

5. Gestikuliranje

Obrati pažnju na njene geste – njeno tijelo može ti reći mnogo toga. Ako je privlačiš, njen položaj tijela će ti otkriti njene želje. Kako bi je razumio, razgovaraj cijelim tijelom…

6. Dodirivanje

Tijekom razgovora, ona je opuštena, povremeno slučajno dodirne tvoje ruke, vrat, kosu. Ovo je očigledan znak – uzbuđuješ je!

7. Prati te pogledom

Ona te drži na oku, njen pogled prelazi preko tvojih usana, do tvojih očiju, zatim natrag. Ne razumiješ zbog čega ona to čini? Ona te želi poljubiti! Ili želi da ti poljubiš nju… Ti si na redu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *