Igračke za žene

Seksi igračke mogu transformirati tvoj ljubavni život. Hajde da ih pogledamo izbliza…

Vibrator

Vibratori su savršeni za mnoge žene – mogu stimulirati seksualno uzbuđenje i pomoći ti da postigneš orgazam. Mogu čak poslužiti za masiranje bolnih mišića. Postoji mnogo različitih modela – sigurno ćeš naći onaj koji tebi odgovara. Vibrator je idealan za žene kojima više odgovara vanjska stimulacija klitorisa.

Obični vibratori su uski, napravljeni od tvrde plastike. Oni su dobar izbor za žene koje žele jaču vibraciju. Vibratori za stimulaciju G-točke izgledaju isto ali su savijeni kako bi imali dodir s G-točkom. Najbolji modeli su od krutog materijala, dok suviše fleksibilan vibrator neće dati željeni osjećaj.

Mnoge žene vole vibrator-zeku koji ima dvostruki efekt: istovremeno stimulira vaginu i klitoris. Ovo je pouzdan recept za orgazam kod većine žena.

Ili možda dildo?

Dildo nema interni elektromehanički sustav – ne vibrira. Ovo je igračka za žene koje vole duboku penetraciju i jak pritisak. Modeli se razlikuju – neki su oblikovani kao pravi penis, neki mogu ejakulirati, dok su drugi napravljeni u jarkim bojama i futurističkih su oblika. Stvoreni su za seksi igrice kad si sama ili s nekim. Mogu se čak zavezati na struk uz pomoć remena.

Perlice

Ovo su povezane perle načinjene od plastike ili silikona. Jednu po jednu ih stavi u vaginu ili anus, a zatim ih polako izvlači.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *