Najsexi djevojke 90-ih

Eh te 90-e. Svako u kasnim 20-im ili ranim 30-im će se rado sjetiti ovog desetljeća. Tokom 90-ih smo imali prilike gledati neke od najljepših žena u povijesti televizije…

Br.4 Jennifer Aniston

Iako i dalje izgleda fenomenalno, ljudi često zaboravljaju koliko je bila privlačna dok se emitirala serija Prijatelji. Kad je ova popularna serija počela, svijet se kolektivno zaljubio u Jennifer. Nije ni čudo što je i Brad Pitt pao na njen šarm.

Br. 3 Pamela Anderson

Pamela je bila kraljica 90-ih. Desetljeće je za nju započelo kada je izabrana za Playboy zečicu za mjesec veljaču. To je bio samo vrh seksi ledenog brijega. Iako na stranicama ovog časopisa nije imala ništa osim osmjeha na sebi, nekako je izgledala još privlačnije u seriji Baywatch. Svi pamtimo njen slow-motion trk preko plaže u maleckom crvenom kostimu. Kasnije je Pamela stigla i do velikog platna i glumila u filmu Barb Wire.

A bila je i u onom drugom filmu. Znate, onom u kom je glumila pored Tommyja Leeja.

Br.2 Stacey Dash

Stacey je nevjerojatno seksipilna. Igrala je ulogu Dione u filmu Clueless, a kasnije i u seriji istog imena. Stekla je čitavu vojsku obožavatelja. Alicia Silverstone je možda imala glavnu ulogu, ali je Stacey imala scene koje su nas najviše zanimale.

Imamo sreće što Stacey jednako dobro izgleda sad kao što je izgledala davne 1995.

Br.1 Tiffani Amber Thiessen

Tiffani je bila klasična ljepotica iz Beverly Hillsa. Što je najbolje, njen seksipil se nije nimalo smanjio od 90-ih. I dalje ostaje djevojka koju svi žele.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *