Kako flertati online

Flertanje je suptilna vještina. Ne želiš ispasti prenapadan ili čudan ili zvučati kao očajnik. Za flert je potrebna profinjenost i razumijevanje. Želiš joj lagano dodirnuti ruku, nasmiješiti joj se i učiniti da se osjeti kao jedina žena u prostoriji. Ali flert online je nešto sasvim drugačije. Ne možeš koristiti određeni ton u govoru, izraze lica ili govor tijela da bi ona razumjela tvoje osjećaje. Možeš koristiti samo riječi, skraćenice i emotikone, poput smajlića ili nečeg sličnog.

Kako onda flertati online? Evo nekoliko savjeta za muškarce kako uspješno flertati na mreži.

1. Budi direktan.

Online flert nudi manje mogućnosti nego ona verzija uživo. Zato je ponekad bolje da budeš direktan. Probaj joj reći što želiš koristeći desetak riječi, a ne tisuću.

2. Reagiraj.

Flertanje je dvosmjerna ulica. Ako te neka žena interesira, ali joj ne šalješ odgovore, vaš flert neće prijeći na sljedeći nivo. Za ovaj ples je potrebno dvoje. Obavezno odgovaraj na njene poruke i održavaj tempo vaše komunikacije.

3. Budi zabavan.

Nema ničeg seksipilnijeg od muškarca sa sjanim smislom za humor. Mnoge žene se vole smijati, zato joj pokaži što znaš i pošalji neke smiješne opaske ili čak cijele viceve.

4. Dijeli komplimente.

Žene obožavaju komplimente. To može biti nešto jednostavno kao “Sviđa mi se tvoj stil pisanja” do “Nema ničeg seksipilnijeg od inteligentne žene koja je privlačna i iznutra i izvana”. U svakom slučaju, komplimenti su siguran put prema uspješnom online flertu.

5. Budi iskren.

Ako komunicirate online, to ne znači da se nikada nećete sresti uživo. Budi iskren u načinu na koji predstavljaš sebe i u onome što govoriš. Ako stvari kliknu među vama i izađete na večeru, neće biti dobro ako ona očekuje tridesetogodišnjaka a ti u stvari imaš pedeset godina.

Online upoznavanje i komunikacija ovih dana postaju sve popularniji. Zato je umjeće online flertanja neophodno u 21. stoljeću. Stoga muškarci, budite iskreni, reagirajte na sugovornicu, pokažite da je znate nasmijati i upamtite – svaki kompliment puno znači.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *