Kako izlaziti s modernim muškarcima

Moderni muškarac je fascinantan primjerak, zaista. Muškarci mogu biti zatvoreni, nekomunikativni i jednostavno frustrirajući. Ponekad se s njima osjećaš kao da voziš bicikl uzbrdo – skoro nemoguće. Bolje razumijevanje modernog muškarca će ti omogućiti početnu prednost u vezi.

Evo osam stvari koje trebaš znati o modernim muškarcima, koje će ti više otkriti o vezama u današnjem svijetu.

1. Muškarac ima potrebu da se osjeća kao muškarac.

Moderne žene su samostalne i nije nam potreban muškarac koji bi o nama brinuo. To je možda istina, ali muškarac se u tom slučaju osjeća kao da nije muško, ako mu ne dozvolimo da igra ulogu muškarca. Pusti ga da vozi, otvori teglu pekmeza i bavi se računima. To mu daje osjećaj da je potreban.

2. Muškarcima je potrebno vrijeme s muškim društvom.

Mnoge žene se žale i nerviraju kad njihov muškarac želi provoditi vrijeme sa svojim društvom. Nemoj to raditi. Naravno, ako previše vremena provodi na zabavama, opijajući se, to je ipak druga priča. Muškarcima je potrebno da se opuste i provedu vrijeme u muškom društvu da bi se osjećali izbalansirano.

3. Muškarci vole igru.

Muškarci imaju biološku predispoziciju prema tjelesnim aktivnostima, bilo da u njima sudjeluju fizički ili ih gledaju na TV-u. Možda nas nervira kad muškarac cijeli vikend posveti gledanju vječitog derbija i njegovih repriza, ili provede cijeli dan igrajući nogomet, ali to ga čini sretnim.

4. Muškarci koriste modernu tehnologiju da izbjegnu osobni kontakt.

Sms poruke, društvene stranice, messenger i e-mail poruke su omiljeni kod muškaraca u ranim fazama veze. To ne znači da on nije romantičan ili da ima probleme u razgovoru. Samo mu omogućava da izrazi osjećaje sa sigurne udaljenosti. Dozvoli mu to i budi spremna na obilnu elektronsku komunikaciju u prvim danima vaše veze.

5. Muškarci imaju ograničenu pažnju.

Žene vole s prijateljicama razgovarati satima. Muškarci to ne vole. To ne znači da on ne želi čuti kakav ti je bio dan. To znači da postoji određena količina informacija koju može primiti prije nego što mu počne popuštati pažnja. Probaj mu ispričati sažetu verziju umjesto sitnih detalja.

6. Muškarci traže rješenja.

U životu, žene češće obrađuju stvari kroz razgovor i mislimo da je to važna stvar. Muškarci odmah prelaze na poantu. Oni žele otkriti problem i početi tražiti rješenje. Ako ti izgleda kao da on nema strpljenja dok mu pričaš o situaciji sa svojim šefom, nemoj biti tužna. Samo pogledaj pravilo broj 5.

7. Muškarcima je teško iskazati osjećaje.

Muškarci se rukovode logikom, ne osjećajima. Ako ti izgleda kao da mu je teško da ti kaže što misli, nemoj biti iznervirana. Budi strpljiva i daj mu vremena da prikupi misli kako bi mogao izraziti svoje osjećaje na pravi način.

8. Muškarci žele jednakost u partnerstvu.

Većina muškaraca vidi svoju partnericu kao jednaku i tretiraju je kao osobu od povjerenja, kojoj mogu vjerovati i s kojom se mogu zabavljati. On sebe vidi u tradicionalnoj ulozi glave obitelji, ali također prihvaća značaj koji za ženu imaju njeni ciljevi i ambicije u životu. Modernom muškarcu to nije prijetnja već je zadovoljan kad je njegova žena uspješna. On prihvaća da njegova žena ili djevojka nije njegova svojina, već samostalna osoba koju treba poštivati.

Današnji muškarci su zapravo vrlo jednostavna bića. Kada budeš shvatila kako tvoj muškarac funkcionira i prihvatila da je drugačiji od tebe, moći ćeš da s njim izgraditi odnos razumijevanja koji će dobro funkcionirati.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *