10 Provokativnih ideja kako da iniciraš seks

Osjećaš se vrelo i napaljeno i želiš seks večeras? Pogledaj ove zabavne i kreativne ideje kako žena može inicirati seks…

Muškarci obožavaju žene koje imaju dovoljno samopouzdanja da iskažu svoju seksualnu želju. Nije važno je li on dominantan muškarac, stidljiv, ili nešto treće… činjenica je da je ženska strast i želja da spava sa muškarcem nevjerojatno uzbudljiva. Dobra vijest je da postoji mnogo načina da iniciraš seks; bez obzira na to jesi li dominantna žena ili stidljiva, postoji način na koji to možeš učiniti i osjećati se samopouzdano.

1. Drugačije ljubavno pismo

Živimo u modernom dobu u kom se sva komunikacija odigrava elektronskim putem a ljubavna pisma više ne postoje. Uradi nešto drugačije i pošalji svom ljubavniku pismo od kojeg će se uzbuditi. Napiši mu što želiš, koliko si napaljena, napiši vrijeme i mjesto i u kovertu ubaci kondom. Neka njegova mašta učini sve ostalo!

2. Pusti ga da proviri

Obuci čarape i haltere i pusti ga da baci pogled na njih kroz zatvarač na tvojoj suknji kad izađete na sastanak. Čarape su postale rijetkost ovih dana. Čim prekrižiš noge a on vidi tvoje haltere, istog momenta će početi misliti na seks. I to ne na bilo kakav seks, on će početi misliti na nevaljali seks o kakvom je sanjario u svojim fantazijama!

3. Navedi ga na nevaljale misli

Kad ste zajedno u javnosti, možda u busu na putu kući, poljubi ga u vrat i šapni mu na uho da ne nosiš gaćice. On će momentalno početi zamišljati kako stavlja ruku među tvoje noge, ili kako te u nekom prolazu miluje uza zid i zatim imate seks na brzaka! Neće moći dočekati da zamišljeno i ostvari!

4. Napravi prvi korak

Možda je očigledan i možda te plaši, ali je vjerojatno da te nijedan muškarac neće odbiti. Zato ako se osjećaš napaljeno, nemaš ništa da izgubiš.

Načini na koje možeš napraviti prvi korak…

  • Pogledaj ga ravno u oči i reci mu da ga želiš odmah!
  • Poljubi ga tako senzualno da će momentalno dobiti erekciju – on će morati da tim povodom nešto učini!
  • Čim prođe kroz vrata, nemoj mu ništa govoriti, samo ga uzmi za ruku i povedi ga u spavaću sobu…

5. Pošalji mu sliku

Muškarci su vizualna stvorenja. Šalji mu seriju seksi slika telefonom cijeli dan. Neka svaka sljedeća slika bude malo seksipilnija od prethodne, kako bi mu povećala očekivanja. Kada te bude vidio uživo, sve što će imati u glavi je slika koju si mu poslala – zbog toga će momentalno htjeti seks s tobom!

6. Povedi ga u nevaljali dio grada

Možda te je poveo u lijepi restoran i cijele noći se držao civiliziranih tema, ali što ako ti hoćeš divlji, neobuzdani seks sa njim? Na tebi je da ga povedeš u jedan od onih dijelova grada gdje možete svratiti u jedan od onih seks shopova koji rade do kasno, samo iz zabave, ali on neće znati da ti imaš druge ideje u glavi. Čim budete u prodavaonici i on vidi kako te zanimaju svi ti nevaljali proizvodi, zaboravit će na vašu civiliziranu večer. To će biti i savršena prilika da nakupujete kondome i druge seksi igračke koje ćete isprobati kad stignete kući!

7. Predigra sa seksi filmom

Filmske večeri s tvojim muškarcem su možda udobne i simpatične, ali mogu isto tako biti dosadne i predvidljive, posebno kad si raspoložena za akciju! Ako se osjećaš napaljeno i hoćeš započeti nešto sa svojim muškarcem, odaberi veoma vrući film, a kada dođete do veoma vrućeg dijela, pokaži mu koliko se vruće osjećaš! Skini dio odjeće, pokaži mu neki dio tijela, poljubi ga… ili ga samo zgrabi za testise i počni masirati.

8. Nevaljala masaža

Ovo je sjajan način da opustiš partnera nakon teškog dana na poslu i da se s njim fizički povežeš. Esencijalna ulja za masažu i pravljenje romantične atmosfere će ti pomoći da se osjetiš seksipilno i senzualno. Naravno, postoji opasnost da će on toliko uživati u tvojoj masaži i da će se toliko opustiti, da će zaspati!

9. Tajni jezik seksa

Na ovaj se način možete dobro zabaviti, ali je potrebna prethodna priprema. Trik je u tajnom jeziku kojim ćete moći jedno drugom reći koje su vaše seksualne želje tako što ćete spominjati obične stvari koje će za vas imati drugo značenje. Seksipilno je zato što je tajno i intimno, možete ga koristiti bilo gdje, pred bilo kim, a nitko neće znati što je to što stvarno mislite! Eksperimentirajte s izrazima ili koristite posebne riječi ‘signale’ koje lako možete ubaciti u svakodnevni razgovor, ali koje će za vas dvoje imati dvostruko značenje!

10. Novo seksi rublje

Reci svom muškarcu da si kupila novo rublje, ali nemoj mu pokazivati što si kupila. Zatim kad budeš raspoložena za seks, daj mu do znanja da ga nosiš. On će željeti vidjeti tvoj novi seksi izgled i zamišljat će razne seksi slike u glavi. Zato neka iznenađenje bude vrelo i bolje nego što je i mogao zamisliti!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *