Horoskop za prosinac 2012

OVAN

Krenite u realizaciju započetog, ali prethodno napravite precizni plan. Izbjegavajte brzoplete poteze. Voljena osoba očekuje više pažnje.

BIK

Ne krećite u nove pothvate prije nego što raščistite s onim što ste započeli, osobito na ljubavnom planu. Budite iskreni prema sebi i osobi do koje vam je stalo.

BLIZANCI

Ne dozvolite da sitnice poremete vaše planove. Na ljubavnom polju su moguće konstruktivne promjene ako su vam želje u skladu s realnim mogućnostima.

RAK

Ne povlačite se u sebe zbog malih stvari koje vam ne odgovaraju. Postoje osobe koje bi rado bile u vašem društvu. Pokušajte se opustiti i zabaviti.

LAV

Puni ste pozitivne energije. Imate potrebu za akcijom i promjenom. Ne dozvolite da vas to uvuče u nekonstruktivnu euforiju. Smireno donosite odluke.

DJEVICA

Stvari se odvijaju prema željenom planu. To vas nervira i loše raspoloženje prenosite na svoju okolinu. Birajte društvo koje vas smiruje.

VAGA

Vaša očekivanja na ljubavnom planu neće se ostvariti. Zamjerate voljenoj osobi da nije dovoljno posvećena. Razmislite koliko vi dajete u toj vezi.

ŠKORPION

Trenutak je da raščistite nesporazume na ljubavnom polju. Izbegavajte sukobe i okrivljavanje partnera. Pokušajte na smiren način riješiti problem.

STRIJELAC

Ono što ste planirali neće se ostvariti u očekivanom obliku. Prilagodite se promjeni na vrijeme. Dolaze novosti na ljubavnom polju. Ne idealizirajte voljenu osobu.

JARAC

Smatrate da vam bliske osobe ne posvećuju dovoljno pažnje. Vaša potreba za priznanjem osobne vrijednosti je trenutno naglašena. Razmislite što je uzrok tome.

VODENJAK

Dobra komunikacija s prijateljima otvorit će vam nove mogućnosti. Iskoristite ih da se dobro provedete, a možda i upoznate neku zanimljivu osobu.

RIBA

Drugačije vrednujete određene stvari. To mijenja vaše planove i želje. Osobe s kojima ste bliski primjećuju promjenu, ali je pogrešno tumače.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *