Erotsko odijevanje. Prijedlozi za muškarce

Evo nekoliko ideja za duge zimske noći – nitko osim tvoje partnerice neće znati za što si sposoban!

1. Gladijator

Tvoja draga obožava Russela Crowa, gladijatora? Iznenadi je tako što ćeš se obući kao antički borac – bit će ti potreban sasvim mali kožni ogrtač oko struka, tek toliko da pokrije bitne dijelove. Široke kožne narukvice i nauljeno tijelo će upotpuniti tvoj izgled. Sada ona može biti tvoja voljena robinja. Naprijed u pobjede!

2. Vampir

Vampiri su veoma popularni u posljednje vrijeme. Ako ih i tvoja draga obožava, iznenadi je sljedećom ulogom! Što će ti biti potrebno? Obuci se kao Edward, grof Drakula ili neki drugi popularni lik iz vampirskog svijeta. Ne zaboravi snežnobijelu kožu i … dodatne zube!

3. Muškarac u uniformi

Žene vole muškarce u uniformi! Možeš birati – obuci se kao policajac, vatrogasac ili vojnik. Možeš i improvizirati – šerifova zvijezda, kaubojski šešir, tamne naočale i lisice. Tvoja draga će ti se u potpunosti predati…

4. Zubar

Prilikom posljednje posjete zubaru, pomislio si da je zubarska stolica idealna za seksi igrice? Igraj se zubara kod kuće! Trebat će ti bijela kuta, maska i gumene rukavice. Ostaje još da pozoveš partnericu na pregled…

5. Seksi rob

Prijedlog za muškarca koji voli dominantnu ženu. Za ovu ulogu će ti trebati odjeća od lateksa ili kože, ogrlica oko vrata i lisice. Ako tvoja partnerica uzme u ruke bič ili kakvu drugu igračku… imat ćete zanimljiva iskustva.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *