Erotsko odijevanje. Prijedlozi za žene

Evo nekoliko ideja za duge zimske noći – nitko osim tvog partnera neće znati što ti je na umu!

Prijedlozi za nju:

1. Medicinska sestra

Tvoj partner ne može zaboraviti sestru koja ga je njegovala dok jebio u bolnici? Odlično! A ti je možeš zamijeniti. Bit će ti potrebna bijela kuta s gumbićima (otkopčanim tako da otkrivaju tvoje adute), cipele s visokom petom bilo koje boje, seksi donje rublje i jarko crveni ruž. Spremna si za terapiju!

2. Nevaljala studentica

Ljutiš se što se tvoj partner okreće za mlađim djevojkama? Evo kako ćeš riješiti taj problem! Trebat će ti mini suknjica koja tek pokriva guzu, halteri u boji i dokoljenke. Osm toga, obuci običnu bijelu košulju i sandale. Najvažniji su dodaci rep ili kikice i obavezna lizalica u ustima. Spremna si! Sada možeš svom “profesoru” priznati kako na prošlom satu nisi ništa razumjela. Možda ti “profesor” može pojasniti gradivo…

3. Paklena zavodnica

Želiš opasnu zabavu? Pretvori se u pravu zavodnicu! Trebat će ti kruti korzet (crne ili crvene boje) i nekoliko dodataka: gaćice s repom, par rogova i jaka šminka. Dopuni izgled visokim potpeticama i divljom frizurom.

4. Kaubojka

Više voliš rustičnu atmosferu? Nevina odjeća kaubojke je prava stvar za tebe. Trebat će ti široka, muška karirana košulja koja će istaknuti malu teksas-suknju koju ćeš nositi ispod. Izreži je na pravim mjestima, tek toliko da tvoj partner nazire tvoje seksi donje rublje. Ako uz to dodaš još i kaubojske čizme i šešir, tvoj kauboj ti neće odoljeti.

5. Bond djevojka

Sanjaš li o tome da postaneš tajni agent, Bond djevojka ili jedna od Charlijevih anđela? Evo prilike za tebe! Potrebna ti je mala crna haljina, savršeno pripijena (koja naravno otkriva grudi) ili kožne hlače i jakna. I obavezno štikle! Da bi se još bolje osjećala u ovoj ulozi, upotpuni garderobu tamnim naočalama i spremna si!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *