7 mjesta za seks u uredu

Seks na poslu može biti nevjerojatno uzbudljiv – bez obzira radi li tvoj partner u istoj tvrtci ili je samo u prolazu. Ima nečeg veoma uzbudljivog u seksu na poslu – ili samo u predigri, prije nego što stignete kući da stvar dovedete do kraja. Evo naših savjeta za seks na radnom mjestu.

Na radnom stolu

Naravno da je ovo klišej – ali je i veoma zabavno! Ako se seksaš sa šefom, seks na njegovom stolu je još bolji. Ako ne, dolazi u obzir bilo koji stol. Nađite neko skriveno mjesto, u sali za sastanke ili nekoj udaljenoj kancelariji da ne biste bili otkriveni. Dobivate ekstra poene ako prije seksa stvari sa stola pobacate na pod jednim pokretom ruke!

Uz uredski ormar

Ovo može biti sjajan način da se sakrijete od kolega, ako nađete skriveno mjesto između ormara. Seks stojeći uz ormar je vrlo uzbudljiv jer je neplaniran – osjetit ćete se nevaljalo. Samo pazite da se ne seksate uz ormar sa isturenim ručkama!

U liftu

Najčešće nećete imati dovoljno vremena za bilo što osim strasnog ljubljenja prije nego što se vrata lifta otvore. Međutim, možete dobiti na vremenu tako što ćete pritisnuti dugme za zaustavljanje lifta. Može se desiti da tako pokrenete alarm, zato je bolje da prethodno saznate hoćete li nakon seksa morati bježati od majstora!

Na stubištu

Stubište u poslovnoj zgradi je odlično mjesto za seks ako ne želite biti uhvaćeni na djelu, jer rijetko tko koristi stube, posebno u većim zgradama. Ljudi uglavnom koriste lift, zato možete iskoristiti lijenost kolega i na brzinu se potrošiti na stubištu.

U ostavi

Seks u ostavi je dobar način da osigurate privatnost tokom dana. Umaknite kolegama tijekom pauze, dok nitko ne obraća pažnju na vas i zatvorite se u ostavu. Još jedna korisna strana seksa u ostavi tijekom pauze? Većina vaših kolega također je na pauzi i sigurno neće tražiti uredsku opremu u ostavi.

U uredskoj stolici

Ovo je dobra varijanta ako želite da isprobate sjedeće poze u seksu. Muškarac može sjesti u stolicu a žena na njega. Ona može i ustati za oralni seks, ili se spustiti za duboku penetraciju. Žene, nosite širu suknju ako planirate takav seks – bit ćete zahvalne za ovaj savjet!

U kupaonici

Seksu u kupaonici pribjegavajte samo ako ste očajni i nemate drugu varijantu. Nije tako loše ako je wc čist, a može biti i zabavno ako isprobate različite poze. Ako vam uspije da oboje stanete na školjku, nitko neće ni znati da ste tu. Samo se nadajte da tijekom vašeg seksa u wc-u ne uđe netko od kolega koji voli začinjenu hranu, jer to stvarno neće biti seksi!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *