10 savjeta za sjajan seks na jednu noć

Skoro svi muškarci i žene su imali seks na jednu noć, bar jedanput u životu. Seks na jednu noć može biti veoma zabavan ako znaš što radiš…

1. Održavaj čistoću svog tijela. Tuširaj se kao olimpijac i oribaj sva skrivena mjesta, i to dvaput, jer nikad ne znaš na kakvu ćeš seksualno devijantnu žensku naletjeti.

2. Održavaj prljave misli. Nema ničeg lošeg u malo “zagrijavanja prije utakmice” – trajat ćeš duže i manje ćeš sliniti tijekom večere. Ovo je isproban trik.

3. Budi spreman. Samo zato što se radi o seksu na jednu noć ne znači da nema rizika. Može se desiti da pokupiš neželjene bolesti na putu. Zato je kondom neophodan.

4. Postavi standarde i drži ih se. Uobičajena skala od 1 do 10 je dovoljna, ali nemoj popustiti u slučaju vjerojatnog neuspjeha.

5. Budi brz i ne ostavljaj tragove za sobom. Bez nepotrebnog razgovora o tvom poslu, gdje ti mama živi, tvom broju telefona … razumiješ već. Neka stvari budu jednostavne i lakše ćeš pobjeći.

6. Nemoj se napiti. Ovo je subjektivno, jer zavisi što smatraš opijanjem, ako si već popio previše. Ali iako malo pića može podmazati kotač ljubavi, previše pića može izbrisati razlike između osmice i četvorke na Standardnoj skali (vidi pod 4) a to samo vodi u propast.

7. Zapamti: Radi se i o kvantitetu, i o kvalitetu. Bez obzira na tvoje nade i snove, nije svaka djevojka za večer seksa bez obaveza s tobom, zato odaberi mjesto i baci se u napad što prije. Svako odbijanje te vodi korak bliže uspjehu – vjeruj nam na riječ, to je dokazana činjenica!

8. Nemoj škrtariti ako misliš da si uspio. Kupi joj piće, pljeskavicu, plati taksi (ako imaš sreće, plati i sobu u motelu), jer se malo trošenja i prekovremeni rad isplate!

9. Pripremi mjesto gdje ćeš je odvesti za vašu noć razvrata. To može biti stan tvog prijatelja koji je na odmoru (on ne mora znati), neki lokalni motel gdje već imaš rezerviranu sobu ili tvoj auto (klasika). Nemoj, NI POD KOJIM OKOLNOSTIMA, odvesti je kući – ne vrijedi riskirati.

10. Ako možeš biti civiliziran, budi – neka na rastanku bude zadovoljena, sretna i zadihana, pa će možda i njene drugarice poželjeti djelić tvoje muškosti. Stanite u red, dame…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *