5 razloga zbog kojih muškarci gube interes

Prvi tjedni ili mjeseci sastanaka i izlazaka toliko obećavaju, daju velike nade i pružaju uzbudljive mogućnosti. A onda se balon od sapunice rasprsne — bar kad je o muškarcu riječ. Zbog čega neki muškarci gube interes ako se čini da sve ide odlično? Evo nekih ideja koje ti mogu pomoći da napraviš neke promjene koje bi mogle duže zadržati njegovu pažnju.

1. Suviše lako

Potjera daje veliku vrijednost cilju. Muškarci vjeruju da je potrebno uložiti puno truda ili čak boriti se za stvari koje su zaista vrijedne. Stvari koje se suviše lako dobivaju nemaju veliku vrijednost. Daj priliku da se seksualna tenzija izgradi da bi tvoj muškarac mogao više cijeniti prvo seksualno iskustvo s tobom. Naravno, ponekad je osjećaj privlačnosti suviše jak i nije potrebno da prođe mnogo vremena, zato se prepusti magiji trenutka. Ali onda pusti da prođe još nekoliko sastanaka prije vašeg sljedećeg vođenja ljubavi.

2. Suviše ozbiljno

Žene često traže muškarca koji je zaštitnik i može brinuti o njima, ali također će izabrati muškarca koji je dobro društvo. Muškarci traže zabavno društvo. Na kraju će se odlučiti za osobu koja im može parirati i koja ih upotpunjuje na različite načine. U početku, muškarce osvaja i fascinira tvoja ženstvenost. Oni se ne zaljubljuju na isti način kao i mi, ili iz istih razloga.

Ti ćeš možda biti spremna za ozbiljniju emotivnu vezu, ali on će i dalje uživati u medenom mjesecu. Možda ćeš biti spremna za zajednički život s njim, ali on još uvijek neće biti spreman za to.

Možda i jest spreman, ali još uvijek to ne zna. Dok on sam ne shvati da si mu potrebna i da si postala neraskidiv dio njegovog života, tvoja ljubav i sve jači pritisak će mu se činiti kao zamka, zatvor i kraj života i slobode kakvu poznaje. Uplašit će se i pobjeći. Nemoj biti ishitrena, čak i ako ti kaže da te voli.

3. Suviše kontrole

Muškarci su nezavisne individue po svojoj prirodi. Možda im ne bi škodio poneki modni savjet, ako im imidž ostane isti. Ali oni ne žele da im praviš radni raspored.

Muškarci se mogu prilagoditi. Potrebno je samo da postepeno uvodiš promjene.

4. Suviše zastrašujuće

Napravljen je film o tome kako možeš izgubiti muškarca za 10 dana. Ponekad određeni postupci ili navike žene šalju signale za upozorenje, a muškarac može samo pobjeći. Previše priče o tvom bivšem, opisivanje vaše buduće djece, nesamostalnost ili zavisnost nisu samo znaci upozorenja, već su i neprijatni.

5. Nema leptirića

Za ovaj ples je potrebno dvoje. Ti se trebaš njemu sviđati jednako kao i on tebi. Zapamti da muškarce prvo privuče tvoja vanjština, a tek te kasnije nauče cijeniti zbog onog što jesi.

Zato te ne treba iznenaditi da stvari između vas mogu biti vrele u početku, a da se zatim vrlo brzo ohlade.

Njegov instinkt mu govori da se potjera završava pobjedom, zato je na tebi da mu pokažeš drugačiju dimenziju svoje vrijednosti kao partnerice, koja će održati njegov interes. Ipak, nije svim vezama suđeno. Tvoji interesi i osobine koje su savršene za jednog muškarca, neće ništa značiti nekom drugom.

Poanta je da ti je potrebno što više osobina koje će ga privući, a što manje koje će ga odbiti od tebe. Kada je riječ o fizičkim, emotivnim ili psihološkim akpektima vaše veze, probaj svom muškarcu omogućiti da se osjeća slobodno, nezavisno, sigurno, zadovoljno i da drži stvari pod kontrolom.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *