5 Razloga zbog kojih ona ne želi oralni seks

Ako se ona ne spušta dolje, krivica može biti Vaša
Ne možete da razbijete njenu averziju prema oralnom seksu? Dok neke žene nisu zainteresovane za fellatio, Vaš partner može biti za to – ali vi možete ubiti njenu želju da se spusti dole. Nabrojat ćemo pet stvari kojima možete odbiti ženu kad je u pitanju oralni seks.
  1. Postaješ navalentan. „ Kada muškarac gura dolje partnerkinu glavu tijekom oralnog seksa, to je jedna od glavnih žalbi koje čujem od žena,“ kaže Ava Cadell, doktor za seksualnost i autor “NeuroLoveology”. Uprkos onome što gledate u pornićima, dosta žena ne smatra da je u redu kad Vi sa njenom glavom postupate kao sa fudbalskom loptom i smatra da su ti pokreti veštački. Umjesto toga, “Dajte joj komplimente kako dobro pruža oralni seks i kako ljepo izgleda dok to radi,” Cadell savjetuje.
  2. Niste je obavijestili. Ne uživaju baš sve žene u neočekivanom lansiranju iznenađenja u njihovo grlo. „Kulturno je pitati damu da li uživa u gutanju i dati joj neki znak upozorenja pre ejakulacije“, kaže Cadell. Ako Vaša partnerka nije zainteresirana za gutanje Vaše tečnosti, pitajte je da li joj možete svršiti negdje po tijelu, Cadell savjetuje. (Ponavljam: po tijelu, ne po licu).“Ne pretpostavljajte da voli što god Vi volite da radite sa svojom sijemenom tečnošću“, Cadell dodaje.
  3. Ne uzvraćaš istom mijerom. Mnogo muškaraca misli da ima prava na oralni seks ali da nisu pod obavezom da vrate uslugu. Greška, kaže Cadell. Ako se ne spuštate dolje često, ne očekujte to ni od druge strane, ona kaže.
  4. Zapostavljate pravilnu higijenu tijela. Stidne dlake zadržavaju neprijatan miris, Cadell kaže. Furajući taj fazon nije baš toliko atraktivno niti za muškarca niti za ženu. (Pogledajte porno filmove iz 1970-ih na primjer).“ Malo skraćivanja ili čak totalno brijanja omogućiti će lakši prilaz i miris će biti privlačniji,” objašnjava Cadell.
  5. Veoma ste spori. Ukoliko je potrebno 10 minuta ili više da doživite orgazam putem oralnog seksa, Vaš partner se može distancirati od tog maratonskog felacija. Više predigre prije samog čina može pomoći da svršite brže. Ili, ako je ona dolje već neko vrijeme, dajte joj pauzu tako što ćete masturbirati ili joj dajte prijedlog da masturbira dok Vi gledate, Cadell sugerira.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *