Zašto je lagani sex predivan

Zašto je lagani sex predivan

Želiš dulje izdržati tijekom seksa, želiš imati nevjerojatne orgazme, i biti bolji ljubavnik? Namjesti se, čitaj i uživaj.

Ne moramo te podsjećati  koliko je toplo napolju. Toliko je vruće da ćete poželjeti da skinete svu odjeću sa sebe. Iako to možda djeluje kao savršena formula za vruć seks, istina je da visoke temperature, umjesto toga Vaše tijelo preznoje i iscrpe.

Rješenje: Radite polako. Ako usporite tempo, Vaš seksualni život vodit će ka vrhuncu.

Za početak, dulje ćete izdržati.

Što također znači da ćete svom partneru dati vremena da Vas sustigne. „ Istraživanje ukazuje, da u prosjeku, muskarci  orgazam mogu doživjeti tijekom seksualne interakcije tijekom 2 minuta aktivne penetracije“, kaže seksualni terapeut  Joel Block, Ph.D, dok žene sa druge strane, u prosjeku trebaju 14 minuta. „ Uradite matematiku,“ Block kaže. „ Ovdje postoji problem od 12 minuta“.

Kada usporite tempo, ne dajete samo njoj veće šanse da doživi orgazam, već također, veće su šanse da doživite orgazam u isto vrijeme. Istraživanje ukazuje da suzdržavanje od orgazma – praksa zvana „biti na ivici“ – može uvećati njegov intenzitet kada se konačno dogodi, čineći da seks bude još bolji.

Seks će biti još intimniji.

„Lagan seks šalje poruku koja je suprotna  od bim,bam, hvala prijatno doviđenja!“, kaže Block. „ Na taj način joj stavljate do znanja da joj poklanjate svoje vrijeme i  pokazujete da Vam je stalo do toga da ona uživa“.

U osnovi, kada usporite tijekom seksa to može promijeniti Vašu rutinu, koja se bazira isključivo na Vašem zadovoljstvu, u seks  gdje je sva pažnja usmjerena ka njoj – čak iako je seks i dalje uobičajen. Možeš biti romantičan i uspješan ljubavnik jednostavnim usporavanjem tempa.

Kako ćete to raditi?

„Znate gospodine Kegels?“ pita Block. Slično je kad žena „skuplja mišiće“. Kada muškaraci stegnu svoj mišić tijkom seksualnog odnosa,  oni uspore svoj orgazam malo, dopuštajući im da izdrže još malo duže“. Probajte da izdržite 2 do 3 sekunde, opustite se malo a zatim opet nastavite.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *