5 Osobina Lošeg Momka koje Dobri Momci Trebaju Usvojiti

Svaka djevojka na svijetu voli ih mrziti, ali u isto vrijeme voli biti sa takvima. Naravno da pričamo o lošim momcima. I svaki momak želi biti jedan od njih makar samo na jedan dan. Dobre vijesti – mi vjerujemo da ima 5 zajedničkih osobina kojih se muškarci trebaju držati da bi ispoljili deo svog unutrašnjeg lošeg momka. Jesi spreman za ovo? Pokušaj ići u korak s ovim.

Ovladaj Umjetnošću Ravnodušnosti

Loši momci vrlo dobro razumiju ravnodušnost kad su u pitanju žene u njihovom životu. Oni shvataju da što manje osjećanja pokažu, to će žene više osjećanja zahtjevati od njih. Kao dobar momak koji ponekad ostaje ravnodušan, shvatićeš da ćeš više naučiti o sebi bez da otkrivaš više no što želiš.

Stavi Sebe na Prvo Mjesto

Znam da će ovo zvučat jako sebično… zbog toga što jednostavno je tako. Loši momci se ovako postave jer su shvatili da žene cijene muškarce koji stavljaju sebe iznad svakog drugog. Suština svakog momka koji ne mijenja svoja uvjerenja i sistem vrijednosti ni za koji dio neke cure iz kraja, vjerovali ili ne, ta suština je za divljenje. Zapamti, kao dobar momak, ako staviš sebe na prvo mjesto, žena sa kojom imaš posla te nikad neće staviti na zadnje mjesto.

Humor Lošeg Momka

Najbolji način za objasniti i definisati ovaj humor je znati kako postupati sa curom kao da je jedna od momaka. „Kretenski humor“ je ta vrsta humora gdje pričaš bezobrazne viceve najslađoj djevojci u prostoriji ( a da prilikom toga ne dobiješ šamar). To je vještina kako djevojke natjerati da se osjećaju u isto vrijeme kao totalni idioti i kao inteligentna bića, i kako znati biti svoj u prisustvu djevojaka – bez trpljenja ikakvog pritiska. Govorim da treba isto postupati sa ženom kao što postupaš sa svojim drugarom. To je nešto kao biti idiot… ali zabavan.

Umjetnost Spuštanja Slušalice

Biti problematičan? Da. Da li uspjeva? Da gospodine. Loši momci nastoje živjeti u nekom svom svijetu, i kroz život prolaze tako što imaju svoja pravila. Kad su u pitanju razgovori preko telefona, loš momak će obično sačekati da razgovor postane odličan i onda niotkud… klik! On jednostavno…spusti slušalicu. Sasvim je u redu ostaviti ženu izgubljenu u riječima. Za tvoju informaciju: samo onda spusti  ženi slušalicu ako znaš da joj se sviđaš; nemoj počet samo tako spuštat slušalicu zarad svog hira. Kao dobar momak, s vremena na vrijeme, spusti slušalicu prvi.

Sposobnost Da Imaš Životinjski Seks

S vremena na vrijeme moraš dotaknuti svoje unutrašnje ‘loš momak’ ponašanje. I postani baš loš. U seksualnom smislu ovo znači, vući curu za kosu, pljuskanje po dupetu, stegnuti pomalo za vrat, gristi, haotična predigra, i bilo što pomenuto u Karma Sutra-i. Loši momci se izvuku sa ovim osobinama samo zato što znaju kako da budu životinje u krevetu. Tačka.

Na kraju dana, ako svih ovih 5 osobina dodate uz svoj arsenal, nemojte se iznenaditi ako vas žene počnu oslovljavati sa ‘bezobrazni kretenu’.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *