4 Pitanja Koje Nikada Nemojte Postavit Svom Muškarcu

Vjerujte nam… ne bi željeli dobiti odgovor.

Komunikacija je presudna u zdravoj vezi, i mnogi dečki su laki kad treba odgovorit na sva pitanja koja imate. Međutim, postoje neka pitanja koja muškarac nikad ne želi čut. Želiš izbjeći da uništite šanse sa vašim dečkom, izvolite četiri stvari koje treba izbjegavati:

1. Da li misliš da sam debela? Muškarci preziru ovo pitanje. Prije svega, ne postoji način da oni na ovo pitanje odgovore kako treba. Ako kaže „ne”, žena će ga okrivit da laže, ali ako odgovori brutalnom iskrenošću i kaže „nisi ali bi se mogla odreći sladoleda”, to će samo povrijediti njena osjećanja.

Muškarce privlače žene koje su samouvjerene a ako postavljaš takva pitanja djelovat ćeš nesigurno i željno pažnje.

2. Kakva je tvoja bivša? Prije nego postaviš ovo pitanje, razmisli koji su ti motivi. Da li pokušavaš da imaš uvid u to kakve ga žene privlače? Jesi li samo radoznalo njuškalo? Ljubomorna si što je prije bio zaljubljen?

Kad sebi odgovoris na to zašto te to zanima, razmisli o ovome – da li je to opće bitno? Ako nije sa njom, nego je s tobom , što još želiš znat? Pitanja poput ovih te čine nesigurnom. Ta veza nije uspjela iz određenog razloga, pa mu nemoj davati razloga da se vraća u prošlost.

3. Hoćeš me pozvati kada stigneš tamo… hoćeš mi pisati kada budeš odlazio odatle… i nazvat ćeš kada budeš išao na spavanje? Momci vole da zovu i pišu svojim curama, ali samo kada oni to žele. Ne zato jer osjećaju da moraju.

Kada momak osjeti da mora da zove i da se „prijavi” gdje i što radi, počet ćeš ga nervirati i sve više će mu smetat da se javlja na telefon. Njegovi pozivi svakoga sata te možda čine sigurnijom ali zar nećeš više uživat u pažnji ako mu ostaviš prostora da sam odluči kako i kada če ti pokazat koliko si bitna i koliko misli na tebe?

Mnogo je bolji osjećaj kada znaš da to radi iz ljubavi umjesto da to radi jer mora.

4. Gdje nas vidiš za deset godina? Mnogi muškarci nemaju dvadesetogodišnji plan za svoje veze. Oni žive u ovom momentu, i uživaju svaku sekundu kada provode vrijeme sa ženom do koje im je stalo.

To ne znači da oni ne žele dugovečne veze ili da nemaju ciljeve, ali ako vam je muškarac sada privržen, on ne razmišlja o tome kako će to izgledat za deset godina. Vjerojatno je zadovoljan sa ovim kako stvari idu i želi tako nastavit.

Ponekad kad su žene nesigurne će postavljati ovakva pitanja u pokušaju da natjeraju muškarca da im kaže da su brak, djeca i kupovina kuće u njihovoj budućnosti. Ako se osjećaš nesigurno u vezi, naravno da je u redu to pitanje iznijeti, ali nemoj pokušat da zarobiš muškarca u narednih deset godina ako ste zajedno tek šest mjeseci.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *