2 Laka Načina da Dobijete Trojku

Kad god je u pitanju djevojka-djevojka-momak trojka, svodi se na dve veoma jasne metode. Obe zahtjevaju visok nivo iskustva, i to nije nešto što će se dogodit preko noći. Međutim, ako imaš vještinu i odlučnost, uz mnogo strpljenja, uskoro ćeš se naći u krevetu sa dvije preljepe žene.

Metoda broj 1 : Spontano Upoznavanje

Proces je lak, ali izvršenje je teško.

Treba da spavaš sa dvije različite žene.

Ili je potrebno da si makar spavao sa dvije raličite žene u poslijednje vrijeme. Bit će skoro nemoguće ako jedna od njih dvije nije spavala sa tobom. Idealni scenarij bi bio da su to dvije cure sa kojima redovito imaš neobavezni seks. Te cure bi trebale bit otvorenog uma, liberalne i pomalo biseksualno-radoznale ili avanturiste u seksu.

Jednoj po jednoj, kad ste nasamo, iznesi pitanje biseksualnosti.

Ovo je uvjek najbolje učinit u krevetu prije ili poslije seksa. Ako i najmanje pokaže da je zainteresirana, potrudi se da pokreneš teme poput „ eksperiment”. Nek djeluje veoma pozitivno i ako je i dalje zainteresirana pomeni joj to tijekom seksa. Primjetio sam da su mnoge žene otvorene za tu ideju, ali se ne osjećaju prijatno u vezi sa tim. Tu nastupaš ti. Moraš napravit da se ona osjeća prijatno u vezi toga. Ako uspiješ, dogodit će se.

Pomeni to na drukčiji način.

Ako je obema prijatno što se tiče te ideje, nek prođe malo vremena. Poslije nekoliko tjedana, možeš to iznijeti na drukčiji način. Kaži „Znam jednu zgodnu curu. Ona je bi, i siguran sam da bi bila za to.” Njoj neće smetati što si spavao sa tom drugom. Naprotiv, povećat će povjerenje ka onoj drugoj. Ako su obe cure oduševljene idejom, neće biti teško to postići.

Planiraj spontano upoznavanje.

Budi siguran da obema kažeš istu stvar (da ćeš se možda također vidjet sa onom drugom večeras i da li je to u redu ako ćeš se vidjeti sa njom). Nemoj sastanak isplanirati sa njima, jer će to preplašiti djevojke.

Potrudi se da sve isplaniraš kako treba.

Kada se dogodi, mora izgledat vrlo spontano, iako si obe na neki način izvjestio.

Odmah ćeš znati hoće li se dogodit ili ne.

Djevojke će odlučiti na licu mjesta. Brzo ćeš znat da li uspjeva po tome kako pričaju i kako se ponašaju.

Ako se neće dogoditi, DA izgubio si tjedne planiranja, ali je bio pokušaj. Nikada nemoj zaboraviti da si se igrao sa dvije žene posljednih mjeseci i da si pokušao to da spojiš ujedno, nemoj se stresirat oko toga.

Donesi alkohol.

Dosta alkohola.

Najbolje je da ih dovedeš TVOJOJ kući.

Obe su već bile tamo i obe se osjećaju prijatno na tom mjestu. Samo se potrudi da kad im daš prijedlog, da to ne napraviš tako da ih odmah uplašiš.

Uključi ih u igru.

Kada ste tamo, počni ljubiti jednu pa onda drugu. Ako se sve ovo događa, imat ćete trojku.

Zapamti: Veliki broj žena će poludjet. Nemoj se znojiti. Ako si uspio dovesti ih tu, dobićeš i ostatak uskoro.

Metod broj 2: Utjecaj Tvoje Biseksualne Djevojke.

Ljudi misle da ako je djevojka biseksualnog opredijeljenja da će ti dovodit djevojke doma da sa njima spavaš.  E pa, nije baš tako. Biti biseksualka znači ili imati dečka ili djevojku. Ako ih želiš imati obe u isto vrijeme, ti si taj koji se mora potrudit da se to dogodi.

Evo kako to učiniti:

Prije svega, kada je u pitanju odabiranje drugih djevojaka, tvoja djevojka treba to odraditi. Ona će te tu pobjediti zbog toga što:

Rijetko da će nju itko odbit.

Može uočiti bi-radoznale djevojke tisuću puta brže nego ti. Bez gubljenja vremena (30+ minuta) da se sazna ako druga cura opće nije zainteresirana za djevojke.

Jedino kada će trebati tvoju pomoć je kada je u pitanju grupa djevojka. Djevojke nisu kao mi, da su u stanju da iz cijele grupe djevojaka udalje jednu od njih.

Tu ulaziš ti: Odaberi onu koja ti se dopada i odvoj je iz grupe. I prije nego primjetiš, tvoja djevojka je već priprema. Većina djevojaka voli radit stvari zajedno sa tobom. Tu je uključeno i „odabirati zajedno”, ali ako joj kažeš „ OK, uđi u onu grupu djevojaka i izaberi onu plavušu tamo.” Ona će se samo unervozit i poželjet noć da provede samo sa tobom.

U svakom slučaju, razlog zbog kog želiš da ona priđe je zato što će ona istog momenta znat da li je ona druga za to ili ne.

Bez obzira na to koliko je tvoja igra dobra, kada pitaš djevojku za trojku, uvjek će se zapitat koji su tvoji motivi. Manje ti vjeruje.

Najvažnije je sjetiti se da se trojke uvjek vrte oko djevojaka. Ti si samo tu da uživaš u vožnji.

Ona će pokupit drugu curu i dovesti je tebi. Onda počinjete flertovati i upoznavati se. Do tada, TVOJA djevojka bi trebala iznijeti prijedlog da odete doma kod tebe.

Sada, ovdje obično shvate da je ovo realno i uhvati ih panika. Ako si sretan i ta djevojka pristane, na tebi je da sve dalje središ. Donjet ćeš im piće, učini da se dobro osjećaju i da se ljepo provode, flertuj s obadvije, širi seksualnu energiju itd.

Ti ili tvoja djevojka inicirajte poljubac. Ja uvjek prepustim to svojoj djevojci, ali kako smo više puta to odradili, ja sam pokušao i uspjelo je. Sada je vrijeme da ih odvedeš doma. Kao i uvjek, dozvoli im da se opuste kada stignete. Napravi još pića. Pusti neku muziku i opusti se.

One se i dalje mogu uspaničiti, ali ako su do ovdje došle, većina će pustiti da se to dogodi.

Posljednje što treba zapamtiti:

Ti i tvoja djevojka trebate sve razjasnit prije nego se ukrcate na ovo putovanje. Potrudi se da se ona spusti dolje na drugu curu ili obratno. Također, postaraj se da imaš seks i sa drugom curom, u suprotnom, sve ovo nema poentu.

Momci, kako ćete upotrijebiti ove savjete da bi dobili trojku kakvu želite? Javite nam kako je sve prošlo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *