10 razloga zbog kojih muškarci obožavaju štikle u spavaćoj sobi

Ako tražiš lak način da napališ svog muškarca u spavaćoj sobi, bit će ti potrebne najviše štikle koje imaš. Nosi ih dok vodite ljubav!

Zašto muškarci obožavaju štikle u spavaćoj sobi? Hajde da saznamo…

1. Fantazija

Bez obzira jesi li poluobučena u spavaćoj sobi ili dotjerana za posao, žene u najvišim štiklama dobivaju najviše pažnje od muškaraca. Možda ova pažnja nije uvijek ono što želimo, ali je činjenica da je tako. Muškarce privlače žene u štiklama. Zašto? Zato što ga one podsjećaju na njegove tajne fantazije – Seks sa šeficom, igre dominacije ili fantazija o susretu sa prostitutkom. Visoke štikle navode na pomisao o erotskom seksu. Ima smisla da ih povremeno nosiš u spavaćoj sobi!

2. Uljepšavaju tijelo

Kad nosiš štikle, odjednom si viša, stojiš uspravno, s novim samopouzdanjem, tvoje noge izgledaju duže, grudi su isturenije a guza ti je podignuta i njiše se kada hodaš. Štikle prirodno daju oblik tvom tijelu koji seksualno privlači muškarca, a što su više, to su bolje! U štiklama izgledaš mršavije zbog načina na koji se držiš, i one privlače pažnju muškarca na cijelu dužinu tvog tijela, baš kada izgleda najbolje moguće.

3. Štikle i hulahopke

Odlično se slažu! Zašto? Jer će njegov pogled privući prvo štikle, zatim uz noge do bedara… a što se krije među bedrima? Mjesto na koje želiš da obrati pažnju! To je kao trag…koji tvog muškarca vodi do zadovoljstva…

4. Tanka linija između boli i zadovoljstva

Kad je muškarac napaljen, lagano ga zagrebi vrhom štikle po bedru ili leđima, izludjet ćeš ga! Zašto? Zbog podsjećanja na S&M, on će se odmah uzbuditi pri pomisli na tvoje štikle kao fetiš, koje donose bol i zadovoljstvo kad se igraš sa njim, kada on osjeti tvoju štiklu na svojim mišićima.

5. Osjećaš se seksipilno, zračiš samopouzdanjem

Ako znaš da dobro izgledaš, onda ćeš prirodno zračiti samopouzdanjem, a to je ono što ga stvarno privlači! Štikle čine da se osjetiš dotjerano i ženstveno, one se slažu uz dnevnu i večernju odjeću, zašto se ne bi slagale i sa seksi rubljem? Ako se osjećaš seksipilno i samopouzdana si, on će te vidjeti kao seksi, samopouzdanu ženu. Zato će još više željeti voditi ljubav s tobom!

6. Vizualni efekt naspram praktičnosti

Veoma je napaljujuće kad ti i partner vidite štikle tokom seksa – bilo da su tvoje noge na njegovim ramenima ili su obmotane oko njegovog struka dok te on zadovoljava uza zid!

To je ono nešto što dodaje poseban začin seksu i čini ga uzbudljivijim nego obično.

Naravno, nošenje štikli tijekom seksa nije uvijek praktično. Na primjer, ako ste dosta aktivni tokom seksa, mijenjate poze i krećete se po krevetu, tvoje štikle bi mogle samo smetati, a mogla bi i nekome izbiti oko!

Ako nosiš štikle, lako ih možeš skinuti kad poželiš, i onda nema problema; samo se sjeti da ih staviš na stranu prije nego što počnete s akrobacijama…

7. U visokim štiklama možeš izgledati kao laka ženska

Da, nošenje štikli u spavaćoj sobi može učiniti da se osjetiš jeftino, ali ako te to pali, a i njega uzbuđuje, onda samo naprijed! Neke žene izbjegavaju nošenje štikli u spavaćoj sobi baš iz tog razloga, ali ako vas to uzbuđuje, zaboravite na stid.

Seks treba biti zabavan i zbližiti te s partnerom, a osim toga ako vjeruješ svom muškarcu, nema potrebe da se osjećaš nesigurno. Vrijeme je za eksperimentiranje!

8. Crvene štikle i dugi crveni nokti

Muškarci ih obožavaju jer su senzualni i erotski, posebno dok gleda kako noktima ili štiklama prelaziš preko njegovih grudi ili butina.

Oni pokreću svakakve seksualne fantazije i dodaju uzbuđenje u seksu. Crvena je uzbudljiva boja, obavezno je unesite u spavaću sobu.

9. Poluobučeni seks je uzbudljiv

Seks s partnerom u poluobučenom izdanju je veoma uzbudljiv jer daje osjećaj neplaniranog i spontanog seksa!

Otvori bluzu i pokaži grudnjak, dozvoli da ti se vide bradavice, ali nemoj skidati donje rublje. Povuci suknju gore i makni gaćice u stranu. I dalje ćeš nositi štikle, što će tvom muškarcu biti posebno napaljujuće.

10. Štikle i ogledala

Nosiš štikle u spavaćoj sobi da bi ugodila svom muškarcu, zato će biti još uzbudljivije ako u sobi imate i veliko ogledalo u punoj dužini.

Ne samo da će tvoj muškarac imati zadovoljstvo seksa sa ženom u štiklama, već će istovremeno imati i voajerski užitak dok te promatra dok vodite ljubav, što će dodatno pojačati uzbuđenje i za tebe i za njega.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *