6 Mirisa zbog kojih će svaki muškarac poludjeti od strasti

Put ka muškom srcu je kroz njegov želudac! Možda zato ne treba čuditi da je većina mirisa koji uzbuđuju muškarce povezano s jestivim stvarima! Privuci svog muškarca i uzbudi ga u spavaćoj sobi uz ove neodoljive mirise…

1. Kokos

U istraživanju provedenom među muškarcima, svi su odgovorili da smatraju miris kokosa na ženi jako uzbudljivim!

Pitali smo se zašto je miris kokosa tako privlačan, kad to nije namirnica koja se često jede. Ipak, muškarci obožavaju kad žene koriste šampon ili kreme s mirisom kokosa.

Evo nekih od razloga koje smo čuli kad smo pitali muškarce zbog čega ovaj miris čini žene tako privlačnim…

“Moja djevojka obožava napitke s okusom kokosa, a kad ih pije, obožavam je ljubiti jer su joj usne tako svježe i slatke.”

“Podsjeća me na ljetovanje, jer čim osjetim miris kokosa na djevojci, to me podsjeti na dobar provod, sunce, more i golo tijelo na pijesku.”

“Kad djevojka miriši na kokos, miriši na kolače, mljac!”

2. Agrumi

Iz odgovora koje smo dobili od muškaraca kad smo ih upitali o mirisu naranči, čini se da je miris citrusa suptilan ali da moćno djeluje!

“Ne znam u čemu je stvar ali miris naranče na djevojci je tako nevin i svjež.”

“Mislim da je miris citrusa seksipilan jer je svjež ali ne i prejak. Ne volim jake mošusne mirise na ženi. Sviđa mi se suptilan miris svježine, poželim joj se približiti i otkriti više.” Miris naranče djeluje stimulativno, a može se koristiti i kao dio aromaterapije esencijalnim uljima za razbuđivanje. Nije ni čudno što miris agruma razbuđuje i navodi muškarce da obrate pažnju! Ako je miris stimulativan za muškarca, probudit će svaki dio njegovog tijela…

3. Vanilija

Ovo je slatki, ženstveni miris koji muškarci obožavaju na ženama. Miriši na slatkiše. Kapni malo esencije vanilije na vrat i ručne zglobove – vidjet ćeš koliko ćeš komplimenata dobiti od muškaraca!

“Kad osjetim miris vanilije na djevojci, želim se zabavljati! Na neki čudan način me podsjeća na djetinjstvo.”

“Kad osjetim miris vanilije na vratu djevojke, želim je lizati!”

4 Jabuke

Grešno nevine – jabuke imaju mnoge skrivene seksualne konotacije, tako da ne čudi što je miris jabuka na ženi duboko privlačan. Čak i sam pogled na ženu koja grize jabuku uzbuđuje muškarce!

“Obožavam i jabuke i djevojke! Kad vidim djevojku kako jede jabuku dok čita ili slično, odmah ću se uzbuditi, misli će me odvući na neko nevaljalo mjesto.”

“Svježe su i čiste. Kad žena miriši na jabuke, imam želju da zagrizem!”

5. Čokolada

Bogata, dekadentna, slatka… ni žene ni muškarci ne mogu joj odoljeti.

“Najbolja je Nutella! Imao sam dobrih trenutaka sa ženama i teglom Nutelle, hehe!”

“Miris čokolade me definitivno pali, zamišljam kako je ljepljiva i topla… uz ženu i čokoladu imaš malo parče ljepljivog raja!”

“Možeš je piti, jesti, igrati se njome, razmazati je. Čokolada je tako dobra i loša istovremeno. Jel’ imaju parfem za žene sa mirisom čokolade? To bi stvarno bilo opasno…”

6. Prirodni miris žene

Možda je i najbolji od svih.

Svaka žena ima svoj prirodni miris, a ako muškarac misli da si privlačna, tvoj miris će ga napaliti jer je prirodno stvoren da ga uzbudi!

“Moja žena ima mjesto na vratu, tik ispod njenog uha, od kojeg poludim! Ne mogu ni opisati taj miris, tako je topao i sirov, želim joj zagristi vrat kada ga pomirišem. Od njega mi se momentalno digne.”

“Obožavam kako moja djevojka miriše kad izađe ispod tuša, veoma svježe i čisto. Ali isto tako obožavam kako miriše prije nego što se istušira. Taj miris oslobađa životinju u meni!”

“Obožavao sam miris djevojke s kojom sam jedno vrijeme izlazio. Nikada nije nosila parfeme, imala je prirodan miris, veoma poznat i tjelesan, i veoma seksipilan.”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *