10 Provokativnih Savjeta i Trikova za Seksi Dopisivanje

Da li se želite malo zabavit sa seksi porukama, ali ste suviše stidljive ili niste sigurne kako se to radi? Pratite ova pravila i jednostavne savjete za slanje seksi poruka i učinite da vašem muškarcu bude vruće oko okovratnika.

Slanje seksi poruka može biti zabavan način da izrazite sebe i svoje želje nekome kome vjerujete – povjerenje je ovdje najvažnija stvar. Da se razumjemo, ne može ti nikad biti zagarantirano da to što ti misliš da je razmjena poruka privatna, nije ustvari podijeljeno sa cijelim razredom momaka sa poludjelim hormonima, ili da nije proslijeđeno njegovim drugarima sa posla, jedino ako mu zaista vjeruješ!

I ne daj Bože da ste na primjer već prevazišli osnovni nivo i prešli na bezobrazne slike… to bi moglo biti katastrofalno po tebe. Možda će zvučat malo staromodno kad ovo budem rekla, ali slanje seksi poruka je najbolje radit samo ako si u vezi sa nekim, ali ako želiš – tvoja sahrana je u pitanju.

Savjeti i trikovi

Ako si spremna, prati ovu listu savjeta i trikova za slanje seksi poruka i izvuci ono najbolje, dobro se zabavi!

Postavi scenarij – Seksi razgovor može veoma varirati u tonu, i na tebi je da ga postaviš na pravi put od samog poćetka.  Što tražiš? Romansu i senzualnost? Sirovu životinjsku strast? Nastrano i rizično? Tvoj momak će pratiti tvoj trag, ono što trebaš učinit je postaviti scenarij tako što ćeš mu napisati kako se osjećaš, o čemu razmišljaš, i što bi sada željela raditi!

Stavi mu do znanja da su ovo seksi poruke – Nemoj ostavit priostora za nesporazume i neprijatne situacije. Počni tako što ćeš mu direkto staviti do znanja šta može da očekuje od ovog dopisivanja. Zamisli što bi radili vas dvoje da ste sada zajedno i to mu opiši. Neka zna koliko si sada napaljena – reci mu što bi željela da ti radi.

O čemu pisati – Možda želiš podijeliti neku seksualnu fantaziju, ili mu želiš reći o nevaljalom snu koji si imala sinoć, u kom je on naravno imao glavnu ulogu. Možda želiš saznati što najviše voli kad ste zajedno – budi određena i pitaj ga direkta pitanja – Kako voliš da te ljubim? Gdje voliš da te ljubim? Da li voliš kada radim ovo? Volim kada me… i tako dalje. Samo idi naprijed i vidi gdje će te odvesti.

Pojačaj iščekivanje – Neke stvari ostavi njegovoj fantaziji. Ako želi znati što nosiš na sebi, sugestiraj mu, ali mu nemoj reći sve, fokusiraj se na seksi djelove ali nemoj biti previše očigledna – Hm nosim taj opušteni topić koji volim nosit po doma, znaš onu lila majicu. Haha gaćice mi se slažu uz to! Da li nosim farmerice? Ne. Brushalter? Što misliš? – Odvoj poruke tako da mora da čeka dok čita dalje…

Otkrij mu par tajni  – Intimiziraj malo priču tako što ćeš podijeliti par seksi informacija koje znaš da će cijeniti. Gaćice su mi bile vlažne na sastanku, stalno sam mislila o onome što se jutros dogodilo, bio si sjajan! Hej ljubavi, na putu sam za posao, napolju je prehladno, bradavice su mi se ukrutile!

Seksi dopisivanje u istoj prostoriji – Pojačaj malo tenziju, neka bude vruće, tako što ćeš mu slati poruke dok ste u istoj prostoriji a drugi ljudi su tamo. Ako ste na večeri sa prijateljima pa mu pošalješ par poruka preko puta stola. Ili ste možda u istoj učionici, ili na istom sastanku. Ili ste zajedno u busu ili vozu. Dopisivanje dok su drugi prisutni može biti veoma uzbudljivo i jako seksi!

Samo polako – Naslađujte se svakom porukom, nema potrebe da na svaku odgovorite odmah, natjeraj ga da čeka, pojačaj tenziju. Razmisli o svakoj poruci, sastavi je da bude umjetničko djelo, nešto što znaš da će biti odličan trik. Ovo nije kao obično seksi dopisivnaje gde pišeš prvo što ti padne na pamet. Daj sebi vremena i uživaj. Budi kreativna.

Ne otkrivaj sve odjednom – Kao i bilo što drugo u životu, stvari su mnogo boljeg ukusa kad moraš da ih čekaš ili kad moraš da se potrudiš za to. To se odnosi na svaki tvoj opis u poruci ili seksi sliku koju želiš da pošalješ – otkrij dio po dio i dozvoli da njegova fantazija odradi ostatak. Biće vam mnogo uzbudljivije. Igraj se, teško te je dobiti…

Izgradi svoj bezobrazni seksi jezik – Dobro iskoristi taj mali prostor kuckanja poruka i smisli svoje akronime. Morat će se potruditi malo više da ih razradi što će povećati tenziju i uzbuđenje. Ako se dobro poznajete, trebalo bi uspjeti. Možete čak imati skraćenice za stvari na koje se palite.

Piši onako kako radiš  – ako ti ništa ne pada na pamet o čemu ćeš da mu pišeš, jednostavno mu reci šta trenutno radiš. Ruka mi se spušta ka suknji i polako mi prsti klize ka gaćicama, sva sam vlažna. Budi precizna onoliko koliko se usudiš…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *