5 Promjena Koje Mogu Povećati Uspjeh kod Žena

Postoji mnogo stvari koje direktno mogu uticati na vaš uspjeh kod žena. Stvari na ovoj listi su vjerojatno najlakši i najbrži način za postizanje rezultata, i možeš ih primjeniti odmah.

1. Vjeruj da su sve žene iste.

Ovo je vjerojatno jedna od najboljih stvari koje IKADA možeš učinit. Sjeti se najneatraktivnije djevojke sa kojom si legao. Na primjer da uzmemo da je bila petica ( kada biramo od 1 do 10) i da je to tvoj najniži standard. Da li je bilo lako privući je? Naravno da jeste, jer te nije bilo briga u kom pravcu će priča otići.

Ako na primjer ugledaš curu koja je desetka, da li bi se prema njoj odnosio drukčije? Da, vjerojatno da bi jer je ona 10-ka i ti misliš da ona zaslužuje poseban tretman. Taj poseban tretman koji daješ „vrućim” djevojkama je ono što te doista sprečava da ih osvojiš.

Ako bi vjerovao da su sve cure jednake i da 10-ka ne zaslužuje poseban tretman, tvoje ponašanje koje obično koristiš sa drugim curama i koje obično uspjeva, je zapravo ponašanje koje ti jedino i pomaže da ih osvojiš. Napravi to svojom misijom, da posmatraš sve cure na isti način. Ne postoji 10-ka i ne postoji vruća djevojka. One su sve samo OK. Uvjeri svoj um da snizi njihove vrijednosti jer će ti to dozvolit da imaš čvrstu igru.

2. Nemoj tražiti njenu dozvolu.

Što se u međuvremenu dogodilo sa tim da djevojku jednostavno odvedeš na plesni podij? Što se dogodilo sa tim da jednostavno izgovoriš: „Daj mi svoj broj mobitela da bi ja mogao/da bi mi mogli….” Što se dogodilo sa pokušajem poljupca? I konačno, što se dogodilo sa tim da se jednostavno budeš muškarac? Da li zaista treba da je pitaš za dozvolu? Naravno da ne.

Većina muškaraca se nikad ne pita za dozvolu, pa su apsolutno zaboravili kako ih to zapravo čini neubjedljivim. Traženje dozvole čini da se dojmiš veoma slabim, nesigurnim u sebe, uplašenim od odbijanja.

Također stvara jedan neprijatan momenat gdje djevojku stavljaš u poziciju da razmislja o poljupcu, da razmišlja da li će plesat sa tobom, jedan neprijatan momenat  gdje ona ima vrijeme za razmislit koliki si slabić i da smisli način na koji će te odbiti. Ovaj nepotreban momenat se lako mogao izbjeći tako što ćeš to učinit umjesto toga što ćeš je pitati za dozvolu da to učiniš.

3. Prihvati odbijanje.

Vjerojatno je ovo zajednični i najsličniji problem koji momci imaju – strah od odbijanja. Odbijanje je nešto prirodno. Čest događaj. NEMOGUĆE je da se dogodi da neko uvjek izbegne odbijanje. Stoga treba to prihvatit kao dio života.

Jedini način da zauvjek pobjediš strah od odbijanja je da ga uvjek očekuješ.  Ako si potpuno siguran da će te ta cura odbiti, onda nećeš imati nikakav problem da joj priđeš iako budeš poslije odbijen. Ako budeš odbijen, jednostavno se sjeti što si učinio/rekao i nemoj to ponovit. I kada na red dođe šesta djevojka, sigurno ćeš imati nešto dobro za reć.

Konačno ako si „volim sebe” tip muškarca, a i dalje se plašiš odbijanja, imaj na umu da biti sa tobom je najbolje iskustvo koje žena može iskusit, i ako te odbije, upravo je izgubila nešto najbolje što joj se moglo dogoditi.  Zaista nema potrebe balaviti nad tom činjenicom jer ona je ta koja ovdje gubi.

4. Budi misteriozan muškarac.

Mnogi muškarci  daju ponude (govore sve o sebi) u nadi da će se to curi svidjeti. Ovo ti ponekad može donjeti djevojku (ako je ponuda dovoljno dobra a ona materijalista), ali ne uvijek.

Ako si muškarac koji je misteriozan, kreiraš neku intrigantnu sliku o sebi i cura će poželjeti da zna više o tebi. Ovo dalje znači da ti kreiraš dalji interes za sebe. Ona želi znati više o tebi, prema tome imat će više razloga da nastavi komunicirat sa tobom i poželjet će da te vidi ponovo.

Ovo ti daje dovoljno vremena da izbaciš odličnu igru, što će dalje povest priču ka krevetu bez obzira koja je tvoja ponuda u početku bila. Da bi igrao na kartu misterioznog muškarca, izbjegavaj njena direktna pitanja o tebi na smiješan način ili tako što ćeš je pitat više pitanja o njoj. Ovo će ti također pomoć da prilagodiš svoju ličnost bazirano na onome što ona želi, dramatično povećavajući šanse da je odvedeš u krevet.

5. Nemoj biti dosadan.

Biti dosadan se ne odnosi samo na razgovor koji sa njom vodiš. Biti dosadan se odnosi na samog tebe.

Ako te cura vidi kako samo stojiš sa svojim frendovima ili sam za šankom, i vidi te kako tipkaš svoj mobitel ili gledaš TV naslonjen na taj šank, već će pretpostaviti da si dosadan lik.

Dok ti skupiš hrabrosti da joj priđeš, gledat će na tebe kao na onog dosadnog lika koji je prije minut samo stajao tamo. Tako da nemoj uvijek samo stajat tamo i izgledat kao netko bez imalo energije. Komuniciraj sa svojim prijateljima, sa nekim kod šanka, bilo kim. Samo se nemoj dojmiti kao netko tko nema što radit.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *