Vrijeme Je Da Se Pravite Glupi: Kako Vaša Inteligencija Utiče Na Vaš Uspjeh Sa Ženama

Dobro smo razmislili i malo istraživali i došli do zaključaka i razloga zašto inteligencija zapravo negativno utiče na uspjeh jednog muškarca sa ženama. Kako se izboriti sa ovim preprekama i kako biti uspješan, čak i sa višim IQ-om od prosječnog?

Razlog 1: Previše analizirate stvari.

Što ste pametniji to više proračuna obavite u sekundi. To znači da kada treba da priđete ženi, veoma je lako smisliti 1000 razloga zašto joj ne biste prišli. Naravno, sve se to svodi na strah od odbijanja, ali vaš intelekt vam nažalost daje sposobnost da vrlo lako opravdate to da NIŠTA NE UČINITE. To jednostavno znači da vi sebi govorite kako je u redu bit SLABIĆ i ne prići toj ženi.

I kako se onda nositi sa ovim ako ste jedan od pametnih momaka? Lako. Ostanite vjerni pravilu od tri-sekunde. Pravilo tri-sekunde tvrdi da od momenta kada ugledate ženu koja vam se dopada, imate tri sekunde da joj priđete prije nego vas unutarnji glas spriječi da joj priđete. Kad su u pitanju pametni momci, u suštini imate tri sekunde dok ne počnete previše analizirati situaciju i da vam dođe 25 različitih scenarija u kojima će vaš prilaz doživjeti neuspjeh.

Razlog 2: Smatrate da je teško ili nemoguće povezati se sa ženom slabijeg intelektualnog nivoa od vas.

Nemam ništa protiv žena ali mi se čini da što su zgodnije to su gluplje. To je vjerojatno zbog činjenice da su rano u životu postale svesne svog izgleda i da im je to privilegija, i zato nisu ništa napravile od svog intelekta.

U svakom slučaju, ako ste pametan momak, veoma će vam bit teško da se sa takvim ženama povežete. Zašto? Vjerojatno jer će omiljena tema njenog razgovora biti tračevi sa posla, šoping, što se dogodilo u Kim Kardashian reality show-u, itd. Nažalost, ove teme neće vam ispunit vaš analitični um, već ga vjerojatno oštetiti. To također znači da će vaše teme razgovora nju uspavat, i učinit cijelu vašu konverzaciju veoma teškom.

Opće je poznato pogrešno shvatanje da je inteligentnim dečkima lako da spavaju sa glupim djevojkama. Ovo ne može biti više pogrešno. Zapravo, sa inteligentnim ženama je lakše spavati, jer sa njima možete obavljat značajne razgovore, povezati se i lako ih impresionirat svojom inteligencijom i znanjem. Također, one će biti slobodnijeg duha i na njih manje mogu uticati prijatelji, što znači više veza za jednu noć. Sa druge strane, manje inteligentne djevojke je lako impresionirati dobrim izgledom i dramom.

I kako onda sa ovim izaći na kraj? Sve zavisi od vaših želja. Ako jednostavno morate spavati sa ovakvom djevojkom, morate GLUMITI. Glumite da ste zainteresirani za ono što govori, hvalite se svojim uspjehom, kolekcijom kola koje posjedujete, i govorite joj ono što želi čut. Duga veza vjerojatno ovdje NEĆE cvetati, tako da je laganje i pretvaranje nešto što morate raditi da biste dobili to što želite.

Razlog 3: Vaša interesovanja će takvu ženu uspavati.

Nažalost, ovo boli. Svi volimo govorit o stvarima koje volimo. Na primjer, ja volim mnogo stvari koje ljudi smatraju inteligentnim, kao što su proučavanje društvenog ponašanja, socijalna psihologija i ljudski odnosi, ali i stvari kao što su marketing i ekonomija. Zanesem se kad govorim o stvaranju i razvijanju poslova i volim da razmišljam o svim komponentama koje su potrebne da bi jedna ideja uspjela. Zato, iako volim govorit o ovim temama, vjerojatno bi ih ubila dosada, osim ako ne studiraju ili ne rade u toj struci.

Kako izbjeći ove stvari? Kao što rekoh, lako. Pokušajte govorii o stvarima koje ONA voli i pripremite se da glumite. Također, možete imat diskusiju o temi na koju svi imaju nešto da kažu, a to su: socijalni odnosi. Pitajte je za mišljenje o tome što vaši prijatelji kažu, rade, pitaju u vezi njihovih djevojaka, itd.

Razlog 4: Vaš humor ne razumije mnogo žena.

Ironija, satira, igra riječi i asocijacije vas mogu nasmijati. Međutim, prosječna osoba retko zalazi dublje od tih šala pa će vaše ironične izjave ostati neshvaćene.

Riješenje? Ako nemate smisao za humor,  i upravo gore pomenuto je ono što vas jedino zabavlja, onda se klonite šale. U suprotnom, koristite životne situacije da stvorite humor, kao na primjer, taj dečko koji joj je maloprije prišao i nije uspio. Priđite joj tako što ćete se našalit sa tim.

Razlog 5: Skloni ste prije se fokusirat na logiku nego na osjećaje.

Ovo je vjerojatno jedna od najvećih prepreka kad su muškarci u pitanju, jos više istakunta kod vrlo pametnih momaka. Inteligentni muškarci imaju logički um koji donosi logične odluke, koriste svoj način razmišljanja da bi impresionirali žene. Međutim, žene nisu zainteresirane za vaše logične odluke; one hoće da znaju o vašim osjećanjima. Da pojednostavimo, žene neće spavati sa vama jer je logično da tako urade. Uradit će to jer osjećaju da tako treba.

Tako da ako želite da povećate vaše šanse, pokušajte logiku da izražavate u pogledu na osjećaje. Ovo je možda ekstremni primjer ali umesto da govorite „Ovo je logično napraviti.”, možete reć „Osjećam da treba ovo da napravimo.” Također, umijesto „Dopada mi se ukus ovog vina u ustima”, kažite „Zbog ovog vina se osjećam sjajno.”

Razlog 6: Imate visoke standarde.

Nažalost, jer ste tolko prefinjeni, bit će vam potrebna prefinjena žena koja bi vas držala zainteresiranim na duže vrijeme. Možete podnijeti malo informacija dnevno o Kim Kardashian. Na nesreću, to direktno utiče na to da je manje žena tamo negdje za vas, što znači da ćete neizbježno upoznavati dosta neprikladnih žena, što vremenom može promijeniti vaš pogled na ljubav i vaša očekivanja u ljubavi.

Kako to izbjeći? Možete se zadovoljit time što lako nailazi i rizikovati da budete dobro obavešteni o Kim Kardashian cijelog svog života, ili možete nastaviti potragu ( i da se nadate da vaša potraga neće potrajat cijeli život.)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *