7 Jutarnjih Poza Koje Treba Isprobati Prije Doručka

Dobro iskoristite njegovu „jutarnju snagu“ i isprobajte ove jutarnje poze prije doručka za nevjerojatan početak dana!

Ako je prva stvar koju napravite ujutro to da imate seks sa vašim dečkom, time će se kod oboje osloboditi Oksitocin, hormon za dobar osjećaj, koji će učiniti da budete povezani cijelog dana. E to je dobar razlog da se rasanite ujutro i odradite to kako treba!

Izvolite 7 jutarnjih poza koje bi trebali ispobat prije doručka… Po jedan za svaki dan u tjednu!

#1: Lijena nedjelja  i jutarnje grljenje otpozadi

Ovo je savršena poza za jutarnji seks. Vjerojatno ćete se probuditi u pravoj poziciji u kojoj je on ugodno pribijen iza tebe. On će svakako već trljati svoju svoju „jutarnju snagu” o tebe, tako da sve što trebaš učiniti je da mu odgovoriš na to tako što ćeš pokretati svoje kukove ka njemu gdje ćeš mu staviti do znanja da si i ti napaljena.

Savjet za jutarnji seks: Grljenje i seks otpozadi je najbolja poza za jutarnju seks ukoliko ste paranoični u vezi svog jutarnjeg daha, ovako nećete disati jedno u drugo već će vam lica biti okrenuta u suprotne strane. Ali ćete se i dalje osjećati da ste intimni jer će te on držati otpozadi.

#2: Misionarska poza koja će vam prijati u ponedjeljak

Ovo će vam savršeno odgovarati u jutarnjim satima kada vjerojatno niste u potpunosti budni, jer će on biti na vama i odraditi skoro sav posao a vi samo trebate leći i uživati!

Savjet za jutarnji seks: Ako ste svjesni svog tijela na jutarnjoj svjetlosti, ova poza je najbolja za istezanje tijela na krevetu kako bi izgledali mršavo i seksi!

#3: Utorkom mu dozvolite da vas uzme od nazad

Čak se ne morate uspraviti na sve četiri… Samo lezite na stomak i dozvolite mu da uđe otpozadi. Kao i seks dok ležite na strani a on je iza vas, ovdje također nema briga oko jutarnjeg daha jer ima dovoljno prostora, pogotovu ako se on uspravi kako bi imao pogled na vašu divnu zadnjicu!

Savjet za jutarnji seks: Njegovo ulaženje u vas otpozadi može stvoriti pritisak na vašu bešiku, pa se potrudite da vam pređe u naviku da je ispraznite prije spavanja da ne bi prekidali prirodni seksi splet događaja.

#4: Sredinom tjedna učinite to ispod tuša

Možete uštedjeti vrijeme (i vodu) ujutro, tako što ćete uvesti seks kao rutinu uz tuširanje. Zajednično tuširanje je seksi način da se započne dan, i oboje ćete napustiti kupaonicu živahniji nego obično!

Savjet za jutarnji seks: Potrudite se da sve bude vruće i sparno i pustite ga da uđe prvi pod tuš i onda se uvucite kasnije kad već počne s tuširanjem i iznenadite ga! Ako ćete ovo raditi često, mogli bi kupit neki neklizajući otirač za kadu.

#5: Četvrtkom napravite „T“ pozu

Zaboravite na jutarnje relaksiranje uz čaj, najbolja relaksacija o kojoj ćete misliti u budućnosti je T poza. Slično pozi od nazad dok ležite sa strane, ovdje,  dok on leži sa strane vi lezite na leđa i stavite nogu preko njegovog kuka da bi on ušao odozdo gdje vaša tijela formiraju slovo „T“.

Lako je i ne zahtjeva mnogo napora. Također daje vam dovoljno prostora da bi se osjećali ugodno zbog jutarnjeg daha i teturavih očiju. A da ne pomenemo koliko je ova poza idealna da njegov penis dopre do vaše G Tačke!

Savjet za jutarnji seks: Vrlo mu je lako da stimuliše tvoj klitoris kad su noge tako širom rastvorene! Vodi mu ruku gdje treba biti ili se igraj sa sobom!

#6: Razbudite ga vašim usnama da petak bude pun fantazije!

Ako želite da mu date nešto o čemu će fantazirati cijeli dan; ispunite mu snove i ovog jutra se spustite dole. Svaki muškarac želi da se budi sa svojim penisom u erekciji unutar usta žene; nek se to i dogodi.

Osjećaćete se preljepo kad mu stavite taj ogroman osmijeh na lice, i zasigurno će vam vratit uslugu navečer, kad je vaš red da budete raspoloženi za seks!

Savjet za jutarnji seks: Možda ste umorni ali ako želite da ga na posao pošaljete sa blještavom vrućom uspomenom, bolje vam je da se probudite i odradite taj blow job za sjećanje! Budite boginja seksa i poslije ćete požnjeti svoju nagradu!

#7: Subotom odradite sve kalorije

Ako je subota i ako ste u kuhinji spremili neko ukusno jelo za vaš doručak, ne postoji bolja ideja od toga da to posle odradite tako što ćete imati mnogo jutarnjeg seksa.

Ako oboje ne morate nigde da idete, vratite se nazad u krevet i iskoristite to na najbolji način! Imate vremena do podne, i nadalje…

Savjet za jutarnji seks: Rastvorite zavjese i pustite jutarnje svjetlo unutra kako bi vaš dečko mogao cijeniti vašu sirovu prirodnu ljepotu. Jutarnja svjetlost na vašem tijelu je seksi i osvježavajuća! Popnite se na njega i dajte mu dobar pogled dok odrađujete sve te kalorije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *