9 najvećih pogrešnih shvaćanja kad je u pitanju Blow job.

Sve što trebate znati o drugoj vrsti najboljeg seksa. 🙂
Svako ima pitanja u vezi blow job-a, pa smo se konsultovali sa Benjamin Brucker-om, profesor asistent na urologiji na New York univerzitetu (NYU Langone Medical Center) da bi nam pomogao da razriješimo najveće mitove kad je u pitanju blow job.
Mit: Nekada je previše pljuvačke
Istina: Svaki muškarac voli određenu količinu tečnosti na svom penisu, ali ako imate osjećaj da balavite previše, opće nema potrebe da brinete. To je zapravo dio koji čini da blow job toliko dobar. Tako da, ako imate puno pljuvačke, nemojte se brinuti. Samo se opustite i prepustite. Jedina stvar koju možete pogrešno učinit tijekom blow job-a je da prestanete i krenete da se izvinjavate zbog pljuvačke.
Mit: Moraš cijeli penis staviti u usta
Istina: Svaki muškarac to voli drugačije, ali staviti njegov penis duboko u grlo nije jedini način da mu priuštiš orgazam. Najosjetljiviji dio penisa je glavić, i to taj dio oko kožice, samim tim najvažnije je taj dio stimulirati ustima i jezikom. Možeš cijelom rukom obaviti penis ili samo oko njega staviti par prstiju, i na taj način odrediti sama koliki dio penisa ćeš stavit u usta i onda spuštaj i podiži taj dio rukom kako to radiš i ustima i radi to kao da ližeš najbolji sladoled ikada.
Mit: Ne možeš dobiti polne bolesti tijekom blow job-a
Istina: “Mnoge polne bolesti koje se mogu prenijeti tijekom vaginalnog i analnog odnosa se mogu također prenijeti tijekom oralnog odnosa.”, kaže Dr. Brucker. “Nije važno što radiš sa nečijim genitalijama, nešto se može prenijeti.” Iako par faktora utiče na to koje bolesti se mogu prenijeti i kako, Dr. Brucker preporučuje da se sve seksualne aktivnosti rade oprezno i da se brine o sigurnosti zdravlja – što podrazumijeva upotrebu kondoma. Zato i postoje kondomi sa raznim ukusima.
Mit: Pljunuti je sigurnije od gutanja
Istina: U zavisnosti od toga koja bolest je u pitanju, ispljunuti spermu nego progutati je možda smanjuje šanse za prijenos infekcije ali to nije sigurno. “Ukoliko ste oprali zube prije oralnog seksa, i ako postoji i mala posekotina, postoji mogućnost prijenosa tekućine kroz kožu ili nabore u ustima, kaže Dr. Brucker. “Tako da, ako spermu niste progutali, postoji šansa prijenosa bolesti.”
Mit: Radi se o njegovom penisu, ne o njegovim testisima.
Istina: Po nekim standardnim razmišljanjima, nije potrebno stimulirati njegove testise kako bi izazvali orgazam kao što nije potrebno stimulirati Vaše grudi tijekom seska radi postizanja orgazma. Jednostavno molim Vas, shvaćate li da nikako ne smijete zaboraviti na njegova jaja, nemojte ih zapostavljati. Sisajte ih, ližite ih, masirajte ih, samo ih nemojte pritiskati ili povrijediti na neki način.
Mit: Svi muškarci Vam žele svšiti u usta.
Istina: Vaš partner Vas treba na vrijeme upozoriti kad je orgazam blizu, ali i dalje ste obavili uspješan blow job i ako partner svši u Vaše ruke, na grudi ili bilo gdje van usta. Ima toliko puno mjesta gdje može da svrši i da u tome uživa. Sve je dozvoljeno.
Mit: Povrijedit ćeš njegov penis.
Istina: Svi smo slušali o tome kako blow job može poći naopako zbog proteze, i druhig stvari, čak i zbog toga što netko ne zna pravilno usmjeriti svoje zube. Realno, nećeš smjestiti svog partnera u bolnicu zbog neiskustva. “Penis je organ, i ima kožu, možeš kožu malo povrijediti, ali obično to nije ništa što može izazvati veći problem.” kaže Dr. Brucker. “Može se zbiti neka povreda, ali ne nailazimo na puno toga u urgentnom centru. Naravno, kao i bilo što drugo, može izazvati neku iritaciju kože ali to i nije neki problem.”
Mit: HPV se ne može prenijeti oralno.
Istina: Ovo pitanje i dalje spada pod ona pitanja koja supod debatom, ali može se zakačiti HPV i dobiti u grlu i ustima, što može izazvati kancer grla. Dr. Brucker kaže da još uvijek nije potpuno dokazano istraživanje da li se HPV zapravo prenosi sa genitalija na usta putem oralnog seska, ali je najbolje praktikovati siguran oralni seks kako bi se smanjio rizik od HPV infekcije.
Mit: Moraš mu davati blow job dok imaš menstrualni ciklus
Istina: Nikad nemoj raditi ništa što ne želiš. Također, možeš imati vaginalni seks tijekom ciklusa ako ti i tvoj partner to želite. Neki muškarci to čak i preferiraju zbog povećanje lubrikacije. Ali ukoliko on to ne želi da radi, a ti nećeš da mu daš blow job, apsolutno ni ne moraš. Ima puno drugih alternativnih seksualnih aktivnosti pored usta i vagine, (analni seks i dodirivanje rukom).

Sve što trebate znati o drugoj vrsti najboljeg seksa. :)Svako ima pitanja u vezi blow job-a, pa smo se konsultovali sa Benjamin Brucker-om, profesor asistent na urologiji na New York univerzitetu (NYU Langone Medical Center) da bi nam pomogao da razriješimo najveće mitove kad je u pitanju blow job.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *