7 Osobina sjajne seksualne partnerice

Tvoja savršena seksualna partnericaa je možda niska ili visoka, jako mršava ili punija, mlađa ili starija, veoma inteligentna ili možda i ne. Ono što je bitno jest da odgovarate jedno drugom i da ste u seksu pravi spoj. Pretpostavit ćemo da je lijepa i istražit ćemo neke od bitnijih elemenanta koji čine savršenu seksualnu partnericu. U daljnjem tekstu ćeš saznati što to čini njenu seksualnost:

1- Čista je

Higijena je na prvom mjestu. Ona je čista, mirisna, vodi računa o svom izgledu. Koža joj je meka i glatka. Miriše svježe. Kad stigneš do njene vagine, nema traga neprijatnim mirisima. Kod kuće posjeduje čitav ormarić pun raznih losiona i tretmana za ljepotu koji su svi namijenjeni njenom uljepšavanju.

Ovakva žena stalno djeluje kao da je tek izašla iz tuša. Čak i rano ujutro može te napaliti.

2- Sjajna je u oralnom zadovoljavanju

Sviđa joj se da ti pruža oralno zadovoljstvo i zaista je vješta u tome. Ona to radi kad god ti to želiš i uživa u tome. Ima svoje male trikove kojima ti povećava zadovoljstvo, kao prelaženje jezikom preko vrha tvog penisa ili korištenje ruku. Gleda te u oči i potpuno je fokusirana na pružanje zadovoljstva. Cijeli svijet oko vas nestaje kad ti ona pruža oralni seks. Čak će ponuditi da te zadovolji na taj način i kada ti to nisi tražio.

3- Otvorena je za nove avanture

Otvorena je za sve što želiš probati. To može biti analni seks, hot chat, možda čak i igre dominacije ako to voliš! Ona pristaje na sve što poželiš. Ona ispunjava svaku tvoju seksualnu želju, zato nema potrebe da ispunjenje tražiš drugdje.

Ona ti predlaže razne maštovite igrice, građena je savršeno i posjeduje neki poseban šarm…

4- Predlaže nove stvari koje biste mogli probati

Ona samoinicijativno predlaže stvari. Čita o seksu i poznaje najluđe poze i najnovije seksualne igračkice i zna da seksualne vježbe mogu povećati vaše zadovoljstvo.

Maštovita je i nezasita – ne boji se svoje fantazije podijeliti s tobom. Time ti pokazuje da je opuštena s tobom i ima zdrav seksualni apetit. Toliko je opuštena da bi čak mogla pozvati i neku od svojih prijateljica da vam se pridruži.

Ona će biti ta koja inicira seks i uvodi novosti u vaš seksualni odnos; zbog toga ćeš se stalno osećati poželjno.

5- Veoma je seksipilno građena

Ukusi su različiti, ali se svi slažemo da su velike grudi, pune usne i čvrsto tijelo svima privlačni. Ona nema celulit na stražnjici i bokovima. Osjeća se dobro u svom tijelu i zna kako da oblačenjem istakne svoje kvalitete. Nemoguće je vidjeti je golu i ne pomisliti na seks. Čak i ako je polugola ili joj samo dodirneš nogu u krevetu, ona te uzbuđuje.

6- Ne požuruje te

Jesi li već bio s veoma privlačnom ženom koja je sve radila baš kako treba, ali te nije zadovoljila? Ovo se može desiti ako osjećaš da si pod pritiskom da se dokažeš ili ako te ona požuruje. Tvoj ritam i cjelokupan doživljaj se na taj način kvare. Kad nađeš savršenu partnericu, nećeš stalno provjeravati svoj sat i moći ćeš se fokusirati na vaše seksualno zadovoljstvo.

7- Ona ima nešto posebno

To je teško definirati. Najjednostavnije rečeno, to je sirova privlačnost koja te motivira da u seksu s njom daš sve od sebe. Na primjer, poslje prve runde seksa, pored neke druge žene bi zaspao iscrpljen, ali ne pored nje. Ona te na neki način diže iz mrtvih, omogućava ti da vodiš ljubav više puta zaredom, iscrpljuje te fizički a ti je i dalje želiš. Ne možeš se zasititi – a ne može ni ona.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *